0

В енци Венц се е събрал със съпругата си Мая. Двамата се опитват да изгладят неразбирателствата помежду си не само в името на общото им дете, а и защото Венци признава, че именно Мая е любовта на живота му, с която иска да изживее живота си. “С това мисля да приключа темата дали сме заедно или не. Обичам жената, която ми е съпруга, минаваме през възходи и падения и това е, нямам какво да кажа повече”, заключи изпълнителят.

Венци Венц с разтърсващи откровения за демони и ревност (ВИДЕО)

Топка

Успява да намери време за децата петък вечер или пък за уикенда. Обичат да пътуват заедно. Преди седмица водил малката Аглая в командировка. “Тръгнахме заедно за Плевен, за да видим роднините, а после аз имах работа в Русе и така тя се озова с мен командировка. Днес пък извадихме на Ноа задграничен паспорт, планираме да ходим в Гърция, защото това лято беше основно работа и нямахме много време за пътувания”, сподели още Венци. С малкия Ноа рита топка, признава, че никога не е имал афинитет към футбола, но ето че със сина му ритат. “Правим се на чудовища, хапем се, смеем се, с дъщеря ми обичаме да рисуваме, пеем. Облъчвам ги с музиката, която аз слушам”, добави още рапърът. Аглая се оказва, че е първият човек, който чува демото на Венци. “Тя ми е първият най-верен рецептор и лакмус, пускам й песен, преди да е готова, следя реакциите й, да видя дали ще я докосне. Това го правя още откогато беше в корема на майка й. Интересно е, че след като се роди, единствената песен, която я успокояваше, беше “Единствена”, която е слушала безброй пъти, докато беше в корема на майка си. Другата й любима песен е “Не бих могъл”, която написахме с Любо Киров, и която тя знае, че е посветена на нея“, разказа Венци.

Венци Венц се ожени тайно, врече се във вечна вярност на красивата Мая (СНИМКИ)

Баща

Живее със сина си и прекарва време с него всеки ден. Малката Аглая през по-голямата част е при майка си, но има своите моменти с Венци. Макар и от две различни майки, децата се разбират прекрасно, каката се грижи за бебето, играят и много се обичат. Венци разказва, че винаги се е чувствал готов да бъде баща. Спомня си, че бащиният инстинкт се появил, когато е само на 16.

Тогава малката му братовчедка остава с него за една нощ, а той разбира, че най-важното чувство в живота е усещането да можеш да се грижиш за някого. „Това е най-важната мисия, все пак идваме на тази земя, за да предаваме това, което сме научили, и да предадем най-добрите качества“, обяснява той.

НОВО ПОПЪЛНЕНИЕ: Венци Венц стана баща за втори път

Отговорност

На малкия си син Ноа посвещава една от татуировките си – вълна, нарисувана над веждата му. Според него именно тази картинка обобщава отношенията между двамата. Не знае колко татуировки има. Не ги е броил. “Първия татус го сънувах още на 18 г. Едни крила. После ги нарисувах на кадастрон с тънкописец, за да е по-категорично“, спомня си Венци. Чакал две години, за да е напълно сигурен в решението си, че иска да направи същите крила като татуировка на целия гръб и отишъл в Плевен при татуист, който, като го видял, първо го питал дали има други татуировки, а след това, разбирайки, че няма, възкликнал: “Хубава татуировка си избрал за първа”. Спомня си, че само контурите били правени 6 часа, на следващия ден още 4, за да се запълни. Все още си спомня болката, но тя не го отказала. След седмица били сенките, спомня си той. Това било началото на зрелия период в живота му. Живот, в който осъзнава всяко едно решение и отговорностите за него.

Крилете на гърба на Венци стоят и до днес. „Никога не съм променял татуировка. Каквото съм решил да поставя върху кожата си, съм го сложил и си е там и знам каква е категоричността да вземеш подобно решение. Слагам уроци върху кожата си, които не искам да забравя“, разказва той. Последната му рисунка е мълния над веждата. Тя символизира, че ние, хората, сме крехки създания, че не трябва да се шегуваме с природата, освен това тя бележи момента, в който Венци се обръща към един по-природосъобразен начин на живот. Спомня си, че бил се запътил към тату студиото с идеята да си направи пчела, тъй като тя е символ на опазването на природата.

Тренира 4 пъти в седмицата

От няколко месеца Венци може да бъде забелязан във фитнес залата, където тренира 4 пъти в седмицата с треньор. „Аз съм човек, който никога не е бил запален по спорта, освен две години, в които като ученик тренирах бокс като малък, но реших, че е крайно време да се погрижа и за тялото си, което е храм за душата“, сподели той. Променил е изцяло начина си на хранене, като яде само по специално меню с биопродукти.

Пази 18 самостоятелни трака

Венци пази 18 самостоятелни трака, които смята да пусне през 2024. Това в никакъв случай не означава, че спира да работи с Павел, защото двамата имат събрано цяло чекмедже с музика.