0

Д окато някои съветват да ядем по-малко сладко и да прекарваме време на чист въздух по-често, за да доживеем най-малко до 100, други настояват, че съдбата на всеки от нас вече е предопределена.

За да повдигнете завесата на тайната и да разберете колко дълъг и щастлив ще бъде животът ви, просто трябва да изучите линиите на ръката си.

Въпросът за дълголетието никога няма да загуби своята актуалност. Учените редовно провеждат изследвания, за да открият кои фактори могат да помогнат за удължаване на живота. Разбира се, не можем да отречем, че здравословният начин на живот играе огромна роля за поддържането на здравето и дълголетието.

Въпреки това много експерти настояват, че начинът на мислене не е последният фактор в този въпрос. Тези хора, които са имали особена упоритост, трудолюбие, адаптивност и положителен поглед върху живота, в повечето случаи прекрачват прага на века. Много експерти от света на езотериката твърдят, че всъщност всичко е много по-просто. Според хироманти цялата съдба може лесно да се прочете от линията на ръцете. Дължината и определени извивки на дланите ни показват дали сме предопределени да се присъединим към редиците на столетниците.

Полукръг

Експертите в тази област обръщат специално внимание на задълбоченото проучване на линията на живота. Разположена е в полукръг близо до палеца. Започва от основата на хълма на Венера и завършва на китката. Вляво от линията на живота е хълмът на Юпитер, а отдолу е равнината на Марс. Този жлеб е разположен най-близо до палеца от всички линии, така че няма да е лесно да го объркате с други.

Архив

Линията на съдбата е разположена както на дясната, така и на лявата ръка. Но хиромантите обръщат повече внимание на доминиращата, наричайки я „ръката на съдбата“. Ако сте левичар, то тогава това е ръката, по която се гадае.

Тази линия условно разделя дланта наполовина. Смята се, че колкото по-близо е до центъра, толкова по-спокоен и комфортен ще бъде животът на човек. Освен това експертите обръщат голямо внимание на следните фактори:

- радиус на дъгата;

- яснота и дълбочина на рисуване;

- дължина и ширина на браздата;

- брой паралелни линии;

- равномерност на цвета в областта на линията;

- геометрия на линията;

- наличието на рисунки по цялата дължина на линията.

Детайли

Експертите в разчитането на линиите на дланта обръщат внимание на яснотата на самата линия и нейните извивки. По този начин силните изкривявания могат да показват промени в съдбата, като при това те може да не са толкова приятни. Например да са отражение на сериозни наранявания, ужасни бедствия или трудна съдба.

Връщайки се към въпроса за дълголетието, тук тълкуването на линията трябва да бъде особено внимателно. Така хиромантите твърдят, че ако линията на живота е набраздена чувствително и дълбоко, ако е права, дълга и червена, тогава това показва голям жизнен потенциал, което увеличава вероятността от дълъг живот.

Двойната линия на живота се счита за особено добър знак. Тя казва, че човек крие огромно количество енергия, благодарение на което лесно може да се справи с всякакви трудности през целия си живот. Такъв щастлив човек смело върви през живота, унищожава всички препятствия веднъж или два пъти, като по този начин изгражда дълъг и богат живот за себе си.

Освен това линията помага и за определяне на точния брой години живот. За да направите това, трябва да нарисувате две успоредни линии от основата на средния и безименния пръст надолу към китката. Така че, ако оста от безименния пръст пресича линията на живота, тогава човек ще живее около 115 години. В този случай оста от средните пръсти на дясната и лявата ръка докосва линията на живота, тогава животът ще продължи до 80 години. И ако тя пресече линията на живота два пъти, тогава смъртта ще дойде не по-рано от 95 години.

Център

Линията на ума е също толкова важен аспект, който помага да се повдигне завесата на мистерията в живота ни. Той символизира всичко, което е свързано с главата и помага да се определят интелектуалните способности на човека, неговия тип личност и идеален вид дейност. Линията на ума пресича дланта ни хоризонтално в самия център на дланта и ако влезе в контакт с линията на живота, тогава можете да бъдете сигурни, че това е сигурен знак, който показва, че животът ви ще бъде дълъг и интересен.

Сънища

Ако сънуваш числото 100, това е добро предзнаменование – означава, че ще приключиш някакъв етап в живота си, може да е добър знак за финансите ти.

Ако сънуваш, че умираш, това е някакъв знак, че искаш да се отървеш от натрупани проблеми в ежедневието. Дали това ще се случи обаче, е отделен въпрос.

Видиш ли се остарял или като немощен старец навън, предвещава грижи и проблеми, които ще те налегнат.

Да сънуваш стар човек значи мъдрост или добър съвет, който ще получиш наяве.