0

Д обрият стар куфар, събрал толкова впечатления от вълнуващи пътешествия, крие толкова сантимeнтални спомени. Не се разделяйте с тях! В два предишни броя на „Златно време“ ви показахме как да превърнете добрия стар куфар в цветарник или в уютно местенце за почивка на домашния любимец. Днес ще видите как да оползотворим тази вещ, превръщайки я в част от мебелировката и дизайна у дома.

YouTube

Ето как куфарът може да се превърне в красива и стабилна масичка, ако му монтирате за постоянно крачета.

YouTube

За тези чудесни и практични рафтове ще ви трябват някакви подходящи конзоли, които в зависимост от интериора може да са невидими или да се открояват, например ако са от ковано желязо.

YouTube

Едно много дизайнерско решение - за това елегантно столче ще са ви необходими четири крачета, може и различни, например от ненужно или изхвърлено на боклука нощно шкафче.

YouTube

Още едно удобно куфар-столче (масичка), върху което може да се настани котката.

YouTube

Куките за плетене, преждите, ножиците и останалите шивашки принадлежности могат да си имат свое място. Може да сложите и прегради от шперплат или твърд картон.

YouTube

Съединете няколко куфара с рамка и ще имате уникална конструкция за съхранение на вещи. Ако куфарите са повече от два, този стелаж може да се използва за разделяне на пространството.

YouTube

Изключителен начин да дадете нов живот на стари куфари е да ги подредите в пирамида - от големи чанти до малки. Такава композиция може да служи като нощно шкафче или стойка за домакински уреди. Страхотно е, ако разполагате с подходящи куфари не само по размер, но и по цвят. Такъв акцент в интериора е истинска рядкост.