0

О стър нож, боя, крепежни елементи и въображение – това е достатъчно, за да преобразите старата автомобилна гума в животинче или популярен герой.

Това ще е чудесна декорация в градината и ще я превърне в истински зоопарк, защото даването на нов живот на гумите постепенно ще се превърне в мания.

Ето малко идеи, върху които можете да стъпите като база и да развихрите фантазията си. Децата ще бъдат чудесни помощници и съветници и това ще стане и семейно забавление. А дворът на къщата, вилата или пространството пред блока ще е истинска атракция за близки и познати и случайни минувачи, които ще си мислят, че сте наели дизайнер да облагороди пространството или че сте изсипали един куп пари, за да закупите този декор. Всъщност, това занимание не е скъпо, но пък е гарантирано, че ако веднъж се захванете с него, то ще се превърне в истинско хоби. А докато се забавлявате с децата или внуците, защо не им осигурите още едно забавление – люлка от гума?

Дий конче, дий... Люш конче, люш!

iStock

Тази жаба е перфектният акцент в двора. И както се вижда, е готова за целувка. За да се превърне евентуално в принцеса.

iStock

Лебед е проточил грациозно шията си. Изпълнява и функция на кашпа за цъфнала роза, мушкато или бегония.

iStock

Забавна гъсеница, в която може да се насадят латинки.

iStock

За тази зебра ще ви трябват още няколко елемента, в това число празна бутилка.

iStock

Този жираф, който по принцип обитава сухите гористи савани на Африка на юг от Сахара и е смятан от местните племена за свещено животно, чудесно ще се впише в моравата.

iStock

Зад ирисите наднича симпатичен миньон.

iStock

* Продължава следващата седмица