0

П рясно омъжената шоколадова перла Прея, която се похвали, че вече е „г-жа Димитров“, е написала текста на младата певица MARTINNA.

Тя се нарича Happy End и ще даде заглавие на нейния дебютен албум, който се очаква да излезе до края на тази календарна година. Мартина Иванова се е мотивирала за създаването на парчето от вярата й в съвършената любов, а за цялостното звучене на албума се е доверила на младия аранжор и музикант Денис Попстоев, Димитър Ганчев и Юлиян Янев.

Емоция

„Когато реших първата песен от албума да е именно тази, първият човек, за когото се сетих по отношение на текст, беше младата и талантлива Прея. Седнахме в студиото заедно с нея и Денис и им споделих, че ми се иска един път да възпея съвършенството между двама души или поне в моите очи. Започнах да й подхвърлям разни фрази и да я насочвам в посоката, която си представях, а тя по съвършен начин намери перфектните думи, с които да изразя всичко онова, което чувствах като емоция. Към днешна дата обичам да се шегувам, че това е манифестация на перфектната любов, която вярвам съществува“, сподели пред „Телеграф“ MARTINNA. Тя е записала песента още преди година, но причината да излезе с такова закъснение е, че й се е искало целият албум да е завършен, преди да пусне която и да е песен от него. „За съжаление сроковете доста се проточиха и в крайна сметка реших, че вече е дошъл моментът да я споделя с моите почитатели“, добави чаровницата.

Гениално

За видеоклипа се е доверила на младите и талантливи Петко Андонов и Стефан Маринов от Buddubbazz Tape Company, с които работи за втори път. „Интересното в случая беше, че нямах никаква конкретна идея какво да се случва във видеото. Пратих им песента, надявайки се, че ще се изкефят на звученето и посланието и ще се вдъхновят, както и всъщност стана. За моя радост откликнаха веднага, и то с конкретната идея да карам ролкови кънки. Стори ми се гениално и се замислих, че скоро не съм гледала подобен клип. Тук вече на помощ се притекоха и две фантастични момичета - Милена Грънчарова и Петя Иванова, които карат заедно с мен в клипа. Милена е доста голям професионалист и зрителите могат да се насладят на доста сериозни пируети и трикове с кънките, изпълнени от нея. За съжаление моите умения стигнаха само дотам да мога да стоя права и да пея, гледайки камерата“, смее се Марти.

Изненадващо

Отговорна за визията й е стилистката Силвия Маркова, с която също за втори път работи заедно и тя отлично усеща по какъв начин да извлече най-доброто от нея. „За визията с кънките избрахме розова латексова рокля, кърпа на главата и очила, които да бъдат в рязък контраст с втората част от клипа. Много изненадващо и неочаквано за моите фенове във втората част се появявам в доста по-предизвикателна визия. Бански костюм, мокра коса и обувки с висок ток. В тази част сме заложили на по-предизвикателни кадри и поведение. Искаше ми се да разкрия друга своя страна, този път на вече пораснало момиче. Гримът в клипа е дело на талантливата Teddy's Secret. Тъй като доскоро правих музика основно на английски език и през последните години създадох аудитория извън рамките на България, реших, че песента ще си има и английска версия, но, разбира се, има време за това“, споделя още певицата. Към момента песента й тепърва набира скорост в родния ефир и предстоят множество представяния в различни радиа и телевизии, сред които „Веселина“ и The Voice.

Джина и Джон изненадани от дъщеря си

MARTINNA е дъщеря на популярно музикално семейство – Джина Иванова от „Трамвай №5“ и фронтмена на група „Кукери“ - Иван Иванов-Джон. „Тъй като родителите ми са музиканти, нямаше как да не се допитам и до тяхното мнение по отношение на музика, текст, аранжимент и видеото, разбира се. За мое огромно щастие и изненада те бяха крайно впечатлени от финалния вариант на целия продукт и подкрепят на сто процента посоката, която съм избрала за албума. До края на тази година се надявам да съм успяла да заснема поне още една песен от албума, а за Коледа вече да мога да представя изцяло на живо и всички песни от него. Ще има много гости, всичко ще се изпълнява изцяло на живо и ще има специално подготвени аранжименти. За момента ще запазя локацията в тайна, както и още някои изненади, които съм подготвила за публиката. Вълнувам се, че вече доста хора чакат с нетърпение албумът да се появи и на физически носител. Щастлива съм, че още една моя мечта е на път да стане реалност", казва гласовитата дама.