0

Д ръзки, загадъчни или наивни – това, което диктува усещането за жена, е нейното бельо. Целогодишно дизайнерите сюрпризират представителките на нежния пол с предложения, съчетали трите основни критерии – качество, комфорт и визия. През топлите месеци на подиума ще се разходят секси бикини, декорирани сутиени, от които най-популярни тип бриджитка, както и контрастните колекции на висока талия, тънки ленти и презрамки.

Модел

Сутиените бриджитка са перфектният начин да подчертаете и повдигнете бюста си. Обикновено дамите минават през редица модели, докато открият своя фаворит. Това, което ги отличава, е формата на чашките. Те прилепват плътно по кожата и в същото време покриват гърдите малко над половината. Изрязаната им форма е лека закачка и в същото време подходяща за блузи, потници или рокли с голямо деколте. Имат презрамки, в много от случаите са ненужни дори за жени с малък бюст. През тази година ще се наложат на пазара с допълнителни елементи, най-често това е фина дантела, разположена от край до край. Използва се най-често при предложенията в светлата цветова гама – бяло, бежово, сиво и пр.

Черните модели, които са стопроцентова препратка съм сексапилната визия, са допълнени от едра дантела или ефектни елементи, разположени върху презрамките или под чашките. Минилентите, които се спускат към центъра, ала гердан, нашумяха преди няколко години, но продължават да триумфират по отношение на търсене и продажби. В графа победители са още нежните сутиени и бикини, които изящно подчертават тялото. При тях дебелината на презрамките е по-малка от сантиметър.

Хит

Новото секси е високата талия. Особено когато е прозрачна. Всъщност идеята за подчертано, а не скрито тяло е водеща през сезона. Повярвайте, няма как да сте скучни и незабележими, ако облечете бикини с висока талия. Ако сте от дамите, които поддържат стегнато и оформено тяло, то е ваш ред да нахраните окото на мъжкия пол. Любопитно е, че може да сте по-привлекателна от напълно гола жена, ако облечете дори прозрачен потник – въпрос на лични предпочитания и вкус. По-интересните мотиви като нетрадиционен дизайн в предната или задната част на горнището отново ще провокира внимание.

Материя

Ако сте необвързана, то далеч не бива да залагате на стара пижама. Потник и бикини са идеалният начин да сте красиви, да се радвате на факта, че сте жена и в същото време да усещате удобството, което избраната материя ви предоставя, било то коприна, памук и пр. Избягвайте платове, които създават дискомфорт. Перете моделите на указаната в етикета програма, а по-специфичните на ръка.

За финал – каквото и да изберете, комбинирайте го с доза сексапил, самочувствие и вълна от любов към самите себе си.