0

Ф олкпевецът Илиян се оказа в центъра на събитие по повод дипломиране в Бали. 

Той направи съпричастни всичките си фенове и последователи в социалните мрежи с приятната си среща, като качи кадър с три дами, облечени в тамошните роби и шапки, с които се гласят, за да отбележат завършването си. 

Щастие

Илиян е от няколко дни в Бали, където пък преди около 10 години си закупи къща. Заедно с него са двамата му синове - Ицо и Мариян, и неговата половинка - Диди. Изпълнителят на „Името ти“ винаги е предпочитал да си почива далеч от шума, а сега, когато има и малко дете, е повече от ясно защо и през лятото е избрал дома си в Индонезия.

Именно там той посрещна и 42-рия си рожден ден. Той пусна снимка с тортата, а отдолу написа: „На най-райското място с най-любимите ми хора“. 

Почивка

В първия ден на август Илиян обяви, че излиза в кратка ваканция. Под красив кадър от морския бряг той написа в личния си профил: „Приятели, лятото е в разгара си и ви пожелавам горещи летни дни и много морски партита. Аз излизам в кратка почивка, а вие очаквайте срещите ни отново!“. Той не уточни дата, на която отново ще е у нас и ще радва почитателите си, но при всички случаи в началото на септември най-късно ще се качи отново на сцената.