1

С кандалната варненка Анита Мейзер, убила по непредпазливост мъжа си със свински опашки при садо-мазо секс, се похвали с близост с Лили Иванова.

По случай рождения й ден тя разказа любопитни истории отпреди 20 г. и публикува за първи път в социалните мрежи уникални снимки с нея. Ето и разказа й:

Ревност

За първи път публично споделям само две снимки от колекцията ми снимки с нея и то с много гордост! Тези тук са преди около 20 и повече години, когато тя гостува в българското заведение тогава – “Магура”, и аз бях единствената от всички българи, живеещи в Лас Вегас (с изключение на шофьора й българин, който пък, мисля, дойде от Лос Анджелис), която се докосна до нея толкова отблизо и си прекарахме страхотно два дена. Никой, дори и собствениците на ресторанта, нямат нито една снимка с нея! Защо ли? Не питайте мен, макар че аз знам отговора! Когато се похвалих с моите, собственикът Румен ме помоли да им дам една за албума в ресторанта и познайте какво видях след дни в същия този албум, ха-ха-ха… Аз бях изрязана от снимката от тогавашната му съпруга, която пък ненужно много го ревнуваше от мен и го дебнеше с крива физиономия, когато дойде на масата да си разменим две приказки.

Пазар

В тези години, преди над 20, бях омъжена за моя тогавашен съпруг американеца Марк Мейзер, който й поднесе букет на другия ден след концерта и каза: „Ти си все едно Франк Синатра или Тина Търнър за България“, и я обсипа със заслужени комплименти. Доста мога да говоря за нея и да ви убедя, че тя е изключително добър човек и, разбира се, не само най-добрата певица, но и класна дама!

Познавам доста от българските известни личности, но тя буквално ме шокира например как пазарува и как с лекота фокусира най-качественото нещо с един поглед и никога не се двоуми заради цената да го купи, ако й хареса, за разлика от други, имената на които сега няма да спомена… Имам истории с нея, но нека да ги запазя за 100-ния й рожден ден. Искам публично да й благодаря за подаръка, който ми направи тогава. Това е черната блуза, с която е докарана на снимките дъщеря ми и съм й казала да я пази като очите си. Пожелавам й да е благословена и да ни радва още много години. Обичам те, Лили, и знай, че от цялата си душа ти благодаря за красивите моменти. Изпращам ти символично 1 милион рози.