0

А ктьорът Димитър Рачков тръгва на турне със „Забраненото шоу на Рачков“, което ще премине през пет от големите градове в България през лятото и есента.

В родния си град Бургас тв водещият ще гостува на 27 август, а ден по-късно ще разсмива и почитателите си в морската столица Варна. На 16 септември Рачков ще се изяви в града под тепетата Пловдив, а ден по-късно, навръх празника на Вяра, Надежда и Любов, ще забавлява жителите на Стара Загора. Всички представления ще бъдат в летните театри.

Кулминация

Кулминацията на минитурнето ще бъде в столичната зала 1 на НДК на 5 октомври. „На живо Димитър Рачков ще отвори всяко чекмедже в „кухнята“ на телевизията и ще извади от него всяка подробност от живота „зад камера“. Публиката ще разбере как се правят новините, лъжат ли рекламите, какво работи продуцентът, свършват ли някога сапунените сериали… И всичко това ще се случи в компанията на неповторимото му чувство за хумор“, разказват от екипа на „Забраненото шоу на Рачков“. По думите им това е и първото телевизионно шоу извън рамките на малкия екран, което разкрива смешната страна на продукциите, водещи вечна борба за рейтинг. „Миналата година „Забраненото шоу на Рачков“ предложи забавление за цялото семейство за хиляди зрители на живо в страната, стигна и до Лондон. Екипът и тази година е подготвил интересни и вълнуващи гости, както и много изненади за публиката“, допълват организаторите.