0

- Здравейте, разкажете за новата си песен, в която участва и Йоанна Драгнева?

- Здравей, новата ми песен е лятно парче, в което участие взима Йоанка. Разбира се, има си и предистория, която започна с избиране на най-добрата музика. Търсене на подходящо студио, където да реализираме проекта по звукозаписа и да звучи хитово. Песента носи името „Вечно лято“ и се очаква да излезе на 16-и този месец с премиера както на песента, така и на видеоклипа към нея в официалния ни канал в youtube FLAIR RECORDS, както и да се завърти по музикалните канали и радиа в страната.

- Как се работи с Йоанна?

- Йоанка е истински професионалист и с нея се работи изключително лесно. Записа вокалите си към парчето за много кратко време и даде всичко от себе си. Това е една от причините да очаквам огромен успех на „Вечно лято“.

- Имаше ли някоя забавна случка по време на снимките на клипа?

- Имаше, не е една дори. Едно от забавните неща, които се сещам, е как си разлях мохитото, докато бях в кадър, защото трябваше постоянно да се движим. Хората от заведението, което беше близо до нас, реагираха на момента и проблемът беше отстранен за секунди. Друго, което си спомням, е как, докато мацките си подхвърляха топка, отново, докато бях в кадър, я изпуснаха и топката ме удари по главата точно когато приключвахме снимките на втория куплет. И трябваше да започнем отначало. Хубавото, разбира се, е, че топката беше плажна и лека.

- Трудно ли се прави музика в наши дни и какво ви мотивира?

- Не бих казал, че е лесно както за мен, така и за колегите ми. Полага се изключително много труд върху реализирането на подобен тип проект. Най-малкото организационната част, която никак не е лесна, режисурата, заснемането на кадри по няколко пъти, докато не се избере най-добрият вариант, видеомонтажът и всичко това е част от играта. Това, което ме мотивира, е крайният продукт и реакцията на хората след излизането му. Ако тя е положителна, означава, че съм си свършил добре работата и по този начин се вдъхновявам за следващи идеи и проекти.

- Кога разбрахте, че искате да се занимавате с това?

- Не мога да кажа дали съм го разбрал прекалено рано или прекалено късно. Първите ми текстове започнах да пиша на 14-годишна възраст и с всеки следващ ставаха все по-добри и по-добри. Няколко месеца по-късно влязох и за първи път в професионално звукозаписно студио и след крайния резултат разбрах,че това е моето. Моят начин на живот и искам да се занимавам само с музика.

- Кои са идолите ви от световната музикална сцена и защо?

-Не е един. Не се ограничавам и само в един стил музика. За да започне да се занимава човек професионално с музика, трябва да уважава всеки един стил. Специално хип-хоп музиката е произлязла от фънки стила. В нея идоли са ми Tupak, DMX, Jay z, Dr.Dre, който е един от първите, който поставя началото на този стил музика в U.S.A., 50 cent, T.I., Кany west, NAS, Xzibit, Snoop dogg и други. В поп музиката също имам идоли като Аврил Лавин, Риана, Бионсе, Джоу-Джоу, както и Пинк, която не мога да сложа в стил поп, защото звучи по-хард, но нещата, които изкарва, също са много добри.

- А от българските изпълнители?

- Аз съм от старата школа и поради тази причина не съм впечатлен от новите неща, които излизат. Казвам го от обективна гледна точка. Иначе, разбира се, че имам идоли и от българските изпълнители. Такива са G-dogg, AVI MC, „Ъпсурт“, „Айс Крийм“, FO, „Протест“, Кристо, Атила, Бате Сашо и много други.

- Как прекарахте лятото?

- Невероятно. Това беше може би най-хубавото ми лято. Извън всички задачки, които имах, успях да обърна внимание и на семейството си и да отидем за една седмица на почивка в един прекрасен курорт, където се забавлявахме много.

- Какво предстои оттук нататък?

- Оттук нататък предстоят само хубави неща. Скоро ще е готово и моето звукозаписно студио, в което всеки може да заповяда. Идеята ми тук е да продължа да помагам и намирам нови таланти, които да продуцирам. Освен това съм започнал и работа по третия ми албум и с парчето „Вечно лято“ поставям неговото начало. За финал пожелавам здраве, щастие и късмет на вас и вашите читатели и, както се казва, наесен с песен, а тя предстои на 16-и от 18:00 часа.