0

Т е са млади, красиви и популярни. И както сами казват за себе си, са родени един за друг. Животът им е музика и любов. А в свободното си време обичат да пътуват. Това са Криси и Артьом. Двамата бяха част от предаването на нова „Един за друг“. „Ние сме постоянно на път, винаги обикаляме някъде с колата и сега пътуваме”, сподели Криси пред „Телеграф“. За последната една година са намерили време да посетят цели 6 държави. „Бяхме в Индонезия, Малайзия, Бали, после в Румъния, Гърция, сега заминаваме за Турция”, разказаха те. Досега са останали очаровани от Малайзия.

„Всичко ни хареса там, дори се шегуваме, че второто място след Бургас, на което бихме живели, е именно Малайзия. Подредено е чисто, хората са много готини, мили, усмихнати”, разказва впечатленията си Арти, а Криси добавя с усмивка, че е впечатлена от това, че има 66 мола в Куала Лумпур. В Румъния и Гърция пътували с малкия им син Виторио. Това не било никакъв проблем, тъй като всичко е въпрос на организация. Сега за Турция отново заминават с него. Освен пътешествията другото им любимо нещо за правене, когато имат свободно време, е да остават сами един с друг. „Ние постоянно сме нанякъде, малко ни е свободното време, но вечер, когато малкият заспи, обичаме да излизаме на терасата и просто да си говорим. Можем да го правим по 2-3 часа“, добавя Криси.

Неразделни

Говорят за всичко, за духовни неща, за битови. Всичко това помага на връзката им и на това да са заедно на 100 процента. И те са наистина така - неразделни. „По цял ден сме заедно и не си омръзваме”, казва Арти. Те дори не се и карат. „Понякога аз се карам нещо за детето или по- работа”, с усмивка добавя Криси. Но кавгите им минават за няколко минути. „Аз съм по сръдлив. Около час-два мога да се сърдя. Докато на Криси й минава за около 30 минути”, разказва Артьом. Никога не са се разделяли. „Ние просто сме родени един за друг”, споделя звездната двойка. Вечер след вечеря къщата им се превръща в сцена, диванът в дансинг. „Тогава Криси пуска музика и всички пеем и танцуваме заедно. Виторио също пее, доста е музикален и се забавляваме така тримата. Това е нещо съвсем нормално за нас”, добавя Арти.

Сърце

„Знаеш ли, казват, че всеки някъде по света има своята половинка, въпросът е да я намериш и да я задържиш”, разсъждава Арти. Според Криси причината да са двойка е най-вече в нейното търпение и постоянство спрямо него. „Аз просто го харесах и реших, че каквото и да става, въпреки всичко ние ще сме заедно”, споделя Криси. И тяхната история наистина е сюжет от романтичен филм с щастлив край. Всичко започва, когато тя е само на 15. „Тогава аз бях звезда от Х фактор. Помня, че го видях в бекстейджа на един концерт в Бургас. Беше с тиранти, направи ми впечатление, но докато се обърна, вече го нямаше. Прибрах се в къщи и започнах просто така случайно да го търся във Фейсбук, аз дори не знаех как се казва. Пишех различни имена и нищо не излизаше“, спомня си Криси. А Арти добавя, че според него тя била тази, която направила първата крачка и го свалила, въпреки че по това време той бил вече на 21.

Късмет

Седмица по-късно тя била на гости на своя приятелка във Варна, разказала й за загадъчното момче, което харесала. „Моята приятелка ми каза, че чака други приятели, за да излезем заедно, и каква изненада - появи се именно той. Бях толкова изненадана”, добавя тя. Излизат заедно, а на следващия ден той намира телефона й и предлага да я закара. Първата им връзка продължава 6 месеца, след което животът ги разделя, за да ги събере пак след малко повече от година. Тогава Криси разбира, че той има приятелка. „Беше си качил снимка с едно момиче. А ревност винаги е имало. Писах му веднага след това: искаш ли да се видим. Видяхме се и те се разделиха, накратко това е историята”, казва тя. Втората част от връзката им продължава отново няколко месеца. „Пак се разделихме, аз се прибрах в София, той не искаше да дойде с мен“, спомня си певицата. След време тя си хваща гадже. Това не пречи на Арти да й пише. Виждат се пак. И така започва третата част от любовната им приказка. Докато един ден в телевизионен ефир не й предлага да се оженят. „Още първия път, като се видяхме, бяхме в нас, в кухнята, гледах я и си мислех: някой ден, когато съм готов за семейство, искам тази жена”, спомня си той.

Певицата готви най-хубавото шкембе

Освен че е най-добрата певица, Арти смята, че жена му е и най-добрата кулинарка, която съществува. „Готова е за някое предаване за готвене”, добавя той. За него дори и филия с масло, направена от Криси, е най-голямата вкусотия на света. А тя признава, че е фенка на българската кухня. Обича да готви мусака и таратор. „Правя най-добрата шкембе чорба, дори хора, които не обичат да ядат, като опитат моята, и вече са пристрастени”, хвали се тя. Арти най- много харесва рулца от тиквички със сиренца. Домакинските задачи в основната си част са прехвърлени на нея. „Арти пуска миялната след вечеря и понякога глади“, с усмивка добавя тя.

Арти е по-суетен от двамата

Противно на очакванията, Артьом е по-суетният от двамата. Криси се оправя сама за участие - с грима и косата е готова за около 40 мин., може и за 20 в по-екстремни ситуации. Преди време имала желание да си сложи силикон, но се разубедила. „Арти е по-суетен, той все пак си присади коса”, с усмивка споделя певицата. Външният й вид основно се дължи на ген, няма време за спорт. „Ходя с малкия на една площадка, играем на топка, скачаме там, хабя доста енергия“. „Аз, когато имам време, спортувам, плувам, тичам в Морската градина, правя лостове”, добавя Артьом.

*Автор: Василена Маринова