0

В живота на всяка дама един ден е повече от специален - сватбеното тържество, даващо начало на дългоочаквания семеен и щастлив живот. Емоциите в големия ден са гарнирани с блясък, а голяма заслуга за доброто настроение е официалният дрескод. Разбира се, един тоалет заема почетното място - бялата булчинска рокля. През 2023/2024 дизайнерските колекции се отличават със стил и елегантност, присъщи на дръзките, но и изискани дами. От познатата едра дантела и тюл, през различните по форма и големина перли до строгите форми с дълъг ръкав - тази година жените ще са досущ като от корица на списание, неотстъпващи по нищо на световните топ модели.

Ново

За първи път представителките на нежния пол експериментират в големи размери. В най-сватбения месец - предстоящия септември, мнозина ще заложат на различна и нестандартна визия. Причината не е желание за повече внимание, а по-скоро стъпка във висшата мода. Балансът в шедьоврите от плат пленява с комбинацията на семпли и прави линии с непознати до момента форми. Например напълно изчистена в горната си част рокля, но с един ръкав. Липса на пайети и мъниста, но наличие на плисета, както и обикновена кройка, ала завършваща с поло от дантела. Това, което искат жените, е да се чувстват добре в кожата си и всички несъвършенства да останат скрити зад съвършения тоалет, чара и харизмата им. 

Класика

Класическите модели не слизат от подиума. Обемната долна част с обръч, както и загатващите плът извивки са фаворит за мнозина. Любопитно е, че се завръщат макси панделките. Тази тенденция уж отшумяла преди години все по-често украсява витрините на едни от най-скъпите бутици. Позиционирана малко над задните части или високо при лентата на сутиена - кръстоската придава нежност и кокетност. Падналите рамене, тънките презрамки, както и високата талия на полата също са акцент в новата вълна предложения. 


За финал - задължителното бижу е усмивката ви! 

Гащеризон + тюл = рокля

Само една бизнес дама би визуализирала прекрасния резултат на задачата: “Гащеризон + тюл = рокля.” Тази модна находка не просто привлича мъжкото око, а буди възхищение у дамите, чиито стереотипи не биха им позволили да потънат в дълбините на новите тенденции, и то в деня на сватбата. Ето защо малко, но добре подбрани представителки на обществото имат смелостта и честта да се появят с панталон вместо широка пола преди дългоочакваното “да”. Визията им се променя на 100% след допълнението - дълъг до земята тюл, декориран с блясък или оставен да изненадва единствено с белия си оттенък. В тези случаи най-често горната част е бюстие без презрамки.