0

В лична година 8-ца е важно да се стартират нови начинания и бизнес проекти, да се сключат нови договори и да се подновят старите при по-добри и изгодни условия. Някой заминава за чужбина в търсене на по-добро място за развитие. До 10 май 2023 трудно ще се справяте с изискванията на закона към вас. Бъдете изрядни с действия и документи. Но от средата на май ненужното ще отпадне от живота ви, ще оберете реколтата на дългите месеци и години старание.

Родените днес на стационарен Меркурий трудно ще взимат решения, но като ги вземат никой и нищо не може да ги отклони от пътя. Това са чаровници с красив ум, с красиво тяло и ведър дух. Ще имат някакъв особен белег, бенка, трапчинка или мимика, която ще се харесва и привлича околните като усмивката на Джулия Робъртс. Родените в средата на декември са партньорите, които трябва да търсят в живота си.

Овен 

Ден на откровение за правилната посока. Проведете уточняващи разговори, сондирайте мнение с партньори от страната и от чужбина и се гответе за старт на нови инициативи от утре. Този ден изисква преосмисляне и претегляне на отношенията и изчистване от ненужните връзки. Важното и перспективното излиза на преден план, другото да остане в резерва или да се загърби.

На 1-и до обед проведете разговори с чужбина, следобед се влиза в спорове и така ще е до обед на 2-и, когато Меркурий ще тръгне директно и с всеки ще може да се разберете. 3-и е ден за сближаване и стопляне на отношенията. На 4-и много неща ще останат в сянка. 5-и дава шанс да заемете нова база. На 6-и сключете нови договори, а на 7-и помогнете на някого да излезе от лична криза.

Телец

Ден на жерава излизащ от облак. Положението се разведрява и независимо разправиите у дома намирате начин да прокарате намеренията си и да удовлетворите исканията. Чакайте обаждане от чужбина и покани за съвместна дейност и работа. От утре вече може да застанете на старта, но днес е важно да се преговаря, планира и преценява кое колко ще струва, какво ще носи и какво ще коства.

1-и идва с важни срещи и съобщения, които ще отворят нови пътища. От 2-и бизнесът се отпушва, Меркурий тръгва в директна посока. Дано изборите отпушат натрупаните негативи. 3-и изисква сондажи и посещения на добра воля. 4-и е ден за първа крачка. На 5-и ще поемете чужди отговорности и нужди, смирете се. На 6-и проблемите са за родените в третата декада. На 7-и идва подкрепа.

Близнаци 

Денят започва напрегнато и до вечерта се очертават скандали. Луната от Стрелец е в конфликт с Нептун от Риби и в опозиция на Марс от Близнаци. Овладейте се навреме, контролирайте първосигналната си реакция и не действайте импулсивно. После ще се чудите как да оправите нещата. Последвайте желанията на половинката и близките, независимо че ви се иска нещо друго.

На 1-и все за нещо ще се скарате. От 2-и вашата управляваща планета Меркурий тръгва директно и дава ход на стопираните начинания. На 3-и стопете дистанциите с нужните ви хора. На 4-и се движете с повишено внимание до обед, след това получавате закрила. На 5-и хора с ниско самочувствие ще ви „играят по свирката”. На 6-и подпишете нов договор и си гонете интереса. 7-и е ден за спонсорство.

Рак 

Ден на откровение за правилния избор, за истинските връзки и за намеренията на тези, с които по някакъв начин сте свързани и обвързани. Чакайте предложения от чужбина. Предстоят дни на трескава подготовка за новата крачка, която ви предстои. Подкрепата, която очаквате ще дойде на 7-и, но преди това едно по едно нещата ще се изясняват и отношенията ще се напасват.

На 1-и сондирайте мнения и намерения с близки и роднини тук и в чужбина. От 2-и Меркурий тръгва в директна посока и отприщва търговските дейности. Но до 4-и на обед не бързайте да стартирате нови проекти. Някой бързо ще ви улови в мрежата. На 5-6-и завладявате нова територия и подписвате нови договори. На 7-и очаквайте подкрепа на всички нива, стига да не влизате в конфликти и разправии.

Лъв

Ден за преговори на всички нива на личната ви и делова активност. Подгответе се за решителни действия в следващите дни, когато бизнесът ще се форсира и всеки трябва да си намери мястото, да си защити терена и предмета на дейност. Сами трудно ще се справите, нужен ви е предан екип и подготвени хора. Включете и близките в бъдещите си проекти. Концентрирайте силата си в юмрук.

На 1-и разширявате връзки и контакти, обадете се на приятели в чужбина. От 2-и бизнесът потръгва, Меркурий вече се движи в директна посока. 3-и е ден за стиковка на планове и намерения. Простете си миналите грешки и прегрешения. На 4-и си пазете гърба. На 5-и действате комплексарски. На 6-и важното отложете за следобед. На 7-и са важни жестовете, включете се в благотворителни прояви.

Дева 

Днес скандалите може да избухнат по незначителни поводи, а значителните ще стават повод за раздели, ще носят лични и семейни загуби. Контролирайте емоциите, не споделяйте свои и чужди тайни и до утре на обед не започвайте нови начинания. Плановете ви се променят, чуждо тяло се вмъква в личната ви вселена и променя установения ви начин на живот, посоката и избора.

1-и е ден на грешен подход към грешните хора. Увеличете дистанциите. Тръгващият директно Меркурий на 2-и ще даде ход на нови дейности, връзки и производства. 3-4-и ще са най-силните ви дни за периода. Може да елиминирате конкурент и да заемете престижно място. 5-и изисква да се окопаете на новата база. На 6-и не отклонявайте предложения и покани. На 7-и се налага да давате.

Везни 

Не влизайте в излишни спорове. По добре замълчете и направете това, което сте решили, вместо да го обсъждате и влизате в разправии за дреболии. До обед имате повече шансове да постигнете напредък в отношенията, но след това ще се сблъскате с открито противопоставяне. Не отсъствайте от дома през уикенда. Останете със семейството си, силата днес е в разбирателството.

На 1-и действайте балансирано, крайностите създават проблеми. От 2-и се стартират нови дейности и работни проекти. За 3-4-и се очертават сблъсъци на интереси и позиции в работата ви. На 5-и се окопавате на нова творческа база, предстои ви разширение, обновление и ремонти. Подновете и връзките си. 6-и е ден на признание за заслугите и старанията ви. 7-и ви включва в спонсорски изяви.

Скорпион 

Критичен и рисков ден, особено в следобедните часове. Очаквайте обаждане от чужбина. Срещите ви ще дават поводи за нападки от страна на партньори и близки. Някой ще се почувства обиден и застрашен от действията ви. Счупеното до утре на обед е лош знак и може да предупреждава за раздели. Запазете мира и любовта в отношенията, независимо цената, която ще трябва да платите.

1-и. Ден на петела, всеки си пее неговата песен. Чак на 2-и следобед ще се разберете по спорните дела и въпроси. Меркурий тръгва директно. 3-и изисква дипломатичен подход и разбиране за нуждите на другите. На 4-и важното уредете сутринта. 5-и подлага на изпитание търпението ви, някой ще увеличи изискванията и претенциите си към вас. На 6-и битките са тежки, а на 7-и срещате спонсор.

Стрелец 

Ден за пътуване и приятелски връзки с чужбина. Подновете контакти с доказани във времето партньори, търсете и нови пазарни ниши, в които да се внедрите. Получавате откровение за правилната посока. Към обед може да се появи неприятен дразнител. Гостувате или ви гостуват хора, които опитват да навлязат в личната ви територия. Туширайте в зародиш конфликта.

На 1-и Луната е в Стрелец, пътувайте, излезте от ограниченията, които са ви налагали. От 2-и бизнесът се задвижва, Меркурий тръгва в директна посока. 3-и е ден за подновяване на стари връзки. На 4-и не си позволявайте забежки и законови нарушения. На 5-и сте близо до важен източник на сили и ресурси. Дано знаете на кого да се обадите. На 6-и късметът е с вас. 7-и е денят на сърцето.

Козирог 

Поставете на обсъждане важните за вас и за семейството ви приоритети. Някой се стяга за чужбина, а друг вече е купил билетите. Ще ви се обаждат с делови предложения. Този ден определя нови отправни точки в живота ви. На прага сте на важен избор, след който няма връщане назад. Претеглете всички плюсове и минуси и от утре задвижете амбициозните си дела и начинания.

На 1-и мислете в по-далечна перспектива, обадете се на близки в чужбина, направете резервации. От 2-и бизнесът тръгва с широки крачки. На 3-4-и ще постигнете успехи и ще реализирате поне една мечта. Подпишете нови договори. На 5-и разширете базата, на която ще действате, уредете имотни дела. 6-и дава шанс да покорите върхове и сърца. На 7-и направете едно добро дело, ще ви се върне.

Водолей

От днес всичко при вас започва да се нарежда и подрежда по нов начин и при нови условия на работа и живот. Ще се появи нова възможност, която не е за изпускане, особено ако е свързана с чужбина и с предложения, които ще ви помогнат в кризата. Този ден носи нещо за душата, нещо ценно за ума и заниманията ви. Не отклонявайте предложения, после винаги може да се откажете.

1-и завърта колелото и ако до момента не сте имали работа, вече се смятайте наети. От 2-и Меркурий тръгва директно и дава ход на нови програми. 3-и е ден за стиковка и подбор на кадри. На 4-и Луната навлиза във Водолей, предстоят пътувания. На 5-и се държите комплексарски и отстъпвате позиции, които са си ваши. На 6-и правите силен ход, а на 7-и чакайте финансиране.

Риби

За родените между 5-15 март денят носи повече рискове, особено във финансов план. Не предприемайте нищо важно и значимо и утре независимо, че Меркурий-планетата на бизнес инициативите ще тъгне в директна посока. Вашият шанс и момент на сила още не е дошъл, други хора може да се възползват от ентусиазма и това, което предлагате. Не влизайте в разправии и конфликти.

На 1-2-и стойте мирни, нищо не започвайте и не провокирайте околните. На 3-и стопляте отношенията с нужните ви хора, но старта на важните начинания отложете за 4-и следобед. 5-и ви дава възможност да се окопаете на нова база. На 6-и постигате поне един връх, в живота ви идва нещо мечтано и желано. Следобед Луната навлиза в Риби и на 7-и желанията ви може да се сбъднат.