0

Овен - Деветка мечове, обърната

Жестокост

Този период не е лек и ще бъде напрегнат за много от вас. Пазете се от тъмни и съмнителни личности, които се навъртат около вас. Стари истории ще излязат наяве и ще изпитате огорчение, отчаяние и безнадежност. Много от вас ще изпитват самоубийствени мисли, психическите проблеми ще се задълбочат и ескалират.

Телец - Петица чаши

Разочарование

Самота, страдание и мъка ви обземат през този период. Попадате в повърхностна любовна връзка или брак. Изпитвате разочарование и съжалявате за вашите неосъществени мечти. Необходимо е да отчетете загубите и да се фокусирате върху това, което още имате. Не позволявайте на болката и страданието да ви завладеят напълно. Вземете си отпуска, отидете на място, което ви зарежда с енергия и се чувствате добре.

Близнаци - Двойка жезли

Власт

Осъществявате начинанията посредством силната си воля. Постигате целите си, благодарение на куража, който проявявате. Натрупвате богатство с много усилия и труд. Изпитвате удовлетворение и гордост от постигнатите материални придобивки. Продължавате напред уверено, очакват ви много лични успехи.

Рак - Баща на мечовете

Лидерство

През този период страхът и ужасът ще отстъпят пред вдъхновението, интелекта и успеха. Ще получите насока и ще имате възможност да взимате мигновени решения. Ще трябва да изслушвате внимателно съветите на околните, но ще действате според настройката, която получавате свише. Много от вас ще проявят завиден професионализъм и опит в работата си. Ще бъдете бляскави и разгромяващи, на моменти дори високомерни, но ще проявявате изключителни аналитични способности и вътрешен самоконтрол.

Лъв - Седмица мечове

Безполезност

Усещате, че каквото и да правите, нещата не се променят, а си остават същите. Действията не ви приближават към целта. Не можете да си намерите място. Иска ви се да промените нещата и да тръгнете по нов път. Планирате някаква промяна, но чувствате, че не можете да намерите своето място в живота, затова не сте спокойни. Обзел ви е песимизъм, защото не получавате това, което искате. Всичко изглежда някак объркано, но не се притеснявайте, скоро всичко само ще се подреди и ще тръгне във вярната посока.

Дева - Дяволът

Изкушение

През този период много внимавайте. Нищо няма да бъде такова, каквото изглежда. Пазете се от лошо стечение на обстоятелствата, фалшиви взаимоотношения, трудности и лъжливи хора, които преследват собствените си интереси. Очакват ви трудности и въпреки че си мислите как сте на прав път, всъщност вървите в обратна посока. Във въздуха витае атмосфера на всеобща безпомощност и безнадежност. Липсват възможности за каквото и да е. Така че спрете за малко. Вземете си отпуска, отдайте се на семейството и любимите хора. Не предприемайте нищо важно през този период.

Везни - Деветка чаши

Късмет

През тази седмица всички вие ще имате неочакван късмет. Връхлитат ви успех, щастие и безоблачна любов. Материалните придобивки, задоволството и удовлетворението ще са ваши спътници. Всичко около вас ще е обнадеждаващо и ще обещава светло бъдеще. Настъпват добри времена. Много от вас ще бъдат удовлетворени от постигната победа, извоювана с много пот на челото. Постигнатата цел ще ви донесе много приповдигнато и празнично настроение. Прекрасен период за успешни бизнес начинания.

Скорпион - Дъщеря на камъните

Възможности

През този период вие ще бъдете ученици. Ще трябва да се научите да изразявате почит и уважение към всички около вас. Ще трябва да се стремите към нови знания и придобиване на нови умения. Трябва да бъдете много концентрирани през този период, за да не изпуснете важния урок, който съдбата ви е приготвила. Ще имате внезапни проблясъци и озарение на съзнанието, които ще ви помагат в трудните моменти. За всички вас предстоят много нови възможности. Изправени сте пред нов етап от вашия живот.

Стрелец - Син на жезлите

Обаяние

През този период енергията буквално ще блика от вас. Ще имате много авантюри, предстоят бързи промени. В действията си ще бъдете абсолютно непредсказуеми. Отворени сте за предизвикателствата на живота. Оптимизъм, възторг и опиянение от даровете на живота ще ви съпътстват.

Козирог - Баща на жезлите

Интелект

Информацията ще ви залива от всички страни през този период. За много от вас жаждата за знания буквално ще се превърне в лакомия за факти. Ще имате множество идеи, но те ще бъдат хаотични и няма да можете да изберете към коя точно да се насочите. Имайте предвид, че прекаленото количество информация може по-скоро да ви натовари и обремени, отколкото да ви даде ясна насока. За хората на изкуството, творците и бизнесмените предстои прекрасен период, изпълнен с много нови идеи и реализация на проекти.

Водолей - Десетка чаши

Успех

Чувство за пълноценност, задоволство и блаженство ще ви съпътстват през този период. У дома ще намирате сигурност, спокойно и приятно съществуване. Чувствате се емоционално задоволени. Радвате се на продължителен успех.

Риби - Дъщеря на мечовете

Увереност

През този период трябва да се посветите на семейството и приятелите си. В работата внимавайте, особено в детайлите. Преговаряйте внимателно с партньорите си, за да постигнете успех. Не оставяйте без забавления. Те ще са основният начин за разтоварване на напрежението през този период. Осланяйте се на вътрешната си интуиция, която няма да ви подведе. Бъдете душата на компанията. Разрешавайте трудните проблеми с много грижа, такт и любов.