0

Маг Розали отговаря на тел. 0878313005 между 12:00 и 24:00 ч. За консултации с карти Таро, проверка и разваляне на магии, леене на восък, премахване на проклятия, избавяне от неприятности в работата, от болести и зависимости. Изготвя специални талисмани и амулети за всякакви случаи.

Овен - Седмица камъни

Неспокойни времена настъпват за вас. Изпускате главното, започват проблеми в работата или в бизнеса ви. Внимавайте да не направите лоши инвестиции, защото те могат да доведат до загуба на недвижимо имущество или дори до банкрут. Пазете се да не изпаднете в депресия, инертност, слабост. Тъпчете на място нещата, които сте създали и те се разрушават пред очите ви. Внимавайте и не влошавайте отношенията с околните.

Телец - Асо жезли

Това е период на силни страсти. Започва ново начало за вас. Ще се раждат нови идеи, предстоят ви нови начинания. Това е времето, в което да започнем всичко отначало, и то сега! Ще се чувствате сякаш някой отвътре ви възпламенява и ви дава енергия за действие. Авантюри, любов, секс, жизненост и надделяваща сила ще ви съпътстват през тази седмица. Внимавайте обаче с агресията, която също ще бъде много силна. Дръжте я под контрол.

Близнаци - Тройка жезли

Предстои ви стабилно бизнес начинание, създадено със здрав смисъл и на солидна основа. Ще бъдете в сигурна и стабилна позиция, ще имате правилна самооценка. Очакват ви пълна реализация на собствения потенциал, сигурност и обезпеченост. Ще направите умно вложение в бизнеса, очаквайте честна сделка.

Рак - Луната

През този период сънищата ви ще са емоционално заредени и ще оказват силно влияние върху съзнателния ви живот. Активното ви въображение ще засипва съзнанието ви със загадъчни образи, които понякога ще бъдат едновременно и страшни, и приятни. Поради тази причина ще се чувствате объркани и не на място. Подсъзнанието ви ще работи на пълни обороти. Ще смесвате всякакви разнопосочни емоции. Предстои ви период на самоанализ.

Лъв - Баща на камъните, обърната

Бъдете много внимателни през този период. Не съдете за себе си по външните придобивки. Склонни сте да приемате пораженията си като изолирана ситуация и случайност. Внимавайте за непосредствена опасност. Подгответе се да посрещнете спокойно някакви евентуални загуби.

Дева - Деветка камъни

Предпазливостта и дискретността са вашите спътници през тази седмица. Прозорливостта ви гарантира успех. Получавате и се наслаждавате на популярност, постигната с дипломация и търпение. Изпълнявайте плановете си докрай. За много от вас ще има парични постъпления.

Везни - Син на чашите

Търсите нови запознанства и контакти. Отчаяно се нуждаете от подкрепа и правилни наставления. Търсите отговори на въпроси, които са неясни за вас и това ви притеснява. Уви, сега не е моментът за точните отговори, които очаквате. Стремите се към недостижими неща и цели, а това ви обърква още повече. Изчакайте периодът да отмине и нещата ще се подредят сами.

Скорпион - Десетка чаши

Чувства за пълноценност, задоволство и блаженство ще ви съпътстват през този период. У дома ще намирате сигурност и спокойно и приятно съществуване. Чувствате се емоционално задоволени. Радвате се на продължителен успех.

Стрелец - Слънцето

Щастие, лекота, енергичност, оптимизъм и успехи ще ви съпътстват през този период. Ще имате ясен поглед върху нещата. Разбирате същинските желания на сърцето, радвате се на красивия и семпъл живот. Осъществявате необичаен проект, постигате творчески успехи. Имате добро здраве, приятелство, активен живот, сигурност и безопасност.

Козирог - Колесницата

Необходимо е голямо усилие и твърдост от ваша страна. Осъзнайте, че притежавате възможност да мобилизирате своята воля за поразителни резултати. Дайте си сметка дали целта наистина заслужава вашите усилия. Очаква ви издигане и успех, но не се главозамайвайте. Дръжте егото си под контрол. Престанете да се опитвате да държите всички и всичко под контрол.

Водолей - Син на камъните

През тази седмица трябва да бъдете практични и търпеливи. Постигайте резултати с интелект и упорита работа. Обяснете трудните въпроси на околните и ги направете лесни за разбиране. Защитете справедливостта и истината. Искрено вярвайте, че нещата и хората могат да се променят към по-добро. Знайте, че и младите, и старите се нуждаят от подкрепа и закрила сега.

Риби - Петица жезли

През този период ще чувствате противопоставящи се сили и идеи. Съревнование, съперничество, борба, красноречие и дебати са нещата, които ще ви съпътстват. Всичко ще ви се струва като една удовлетворяваща и увлекателна игра.