0

Овен - Тройка жезли

Добродетел

Предстои ви стабилно бизнес начинание, създадено със здрав смисъл и на солидна основа. Ще бъдете в сигурна и стабилна позиция, ще имате правилна самооценка. Очакват ви пълна реализация на собствения потенциал, сигурност и обезпеченост. Ще направите умно вложение в бизнеса, очаквайте честна сделка

Телец - Петица жезли

Поражение

Пълно объркване. Усилията ви са хаотични. Силната конкуренция прави борбата ожесточена. Губите контрол под влияние на напрежението. Нереализираните желания пораждат катаклизми и конфликти. Преценявате наново вашите методи и търсите подход. Оставате верни на каузата и се учите от грешките си. Трябва внимателно да намерите вярната посока и да насочите разпръснатите енергии право към целта. Иначе ви предстои пълно поражение на всички фронтове.

Близнаци - Майка на жезлите

Творец

През този период ще бушуват всички енергии, и на небето, и на земята. Ще бъдете творци, любовници, съзидатели, лечители, но първо ще трябва да разрушите всичко старо и да се отървете от него. Вървете по своя път и не бъдете съпричастни към другите, защото той е предначертан от съдбата и трябва да го следвате. Приемайте нещата такива каквито са. Имайте самочувствие, с всичко ще се справите. Може пред вас да се разкрият много истини, които не сте знаели до този момент. Ако възникнат проблеми, действайте светкавично и мълниеносно и проявете абсолютна безкомпромисност.

Рак - Дяволът

Изкушение

Подтискането на някаква болезнена ситуация съживява първични сили у вас. Предупреждение! Ако примитивната и инстинктивна сила надделее, или не бъде усвоена, то поведението ви ще стане безразсъдно, а може би дори саморазрушително. Внимавайте и се пазете от насилие, липса на ред и злоупотреба с наркотични и опиващи вещества.

Лъв - Десетка жезли

Угнетение

Поемате прекалено много отговорности и извънредни ангажименти. Чувствате огромен психически натиск върху себе си. Самоограничавате се и действате под възможностите си. Чувствате се сякаш сте в безизходица. Не се притеснявайте, пред вас предстои голям успех.

Дева - Тройка чаши

Излишък

Бурно изразявате емоциите си. Обсъждате с другите вашите чувства. Мислите, че сте уникални и неповторими. Трябва обаче да правите компромиси с другите и да проявявате съчувствие към тях. За един проблем ще намерите неочаквано решение. Ще се чувствате емоционално излекувани, здрави и щастливи. Очаква ви събиране на мило тържество със семейството и приятелите ви.

Везни – Справедливост

Баланс

През този период трябва да сте справедливи и безпристрастни. Нещата са поставени като на съд. Ситуацията е подложена на самооценка и везните могат да се наклонят силно в едната или другата посока за вас. Равновесието е крехко и нестабилно. По-добре отстъпете назад, притаете дъх и преценете ситуацията много точно. Погледнете нещата безпристрастно и нека вашите лични чувства и емоции да не влияят върху трезвата ви преценка. Не оставяйте нещата да се разбалансират.

Скорпион - Син на камъните

Застъпник

През този период трябва да бъдете практични и търпеливи. Постигайте резултати с интелект и упорита работа. Обяснете трудните въпроси на околните и ги направете лесни за разбиране. Защитете справедливостта и истината. Искренно вярвайте, че нещата и хората могат да се променят към по-добро. Знайте, че младите и старите се нуждаят от подкрепа и закрила сега.

Стрелец - Деветка камъни

Материална придобивка

Предпазливостта и дискретността са вашите спътници през този период. Прозорливостта ви гарантира успех. Получавате и се наслаждавате на популярност, постигната с дипломация и търпение. Изпълнявайте плановете си докрай. За много от вас ще има парични постъпления.

Козирог - Бялата карта

Всеки път когато прилагате своята воля и енергия, вие създавате съответното силово поле. Инструментите, които ползвате за това, могат да бъдат най-различни. Затова не оставяйте нещата на случайността. Ще получите по-добър резултат, ако вложите повече грижа и старание в своята работа. Не се отнасяйте лекомислено към съветите от близки хора и не ги подминавайте. Старайте се да влагате своята енергия и чувство във всичко, което вършите през този период.

Водолей - Асо чаши

Емоции

Началото на един създаващ чувството на пълноценност проект или цикъл на живот. Предлагате уменията си в името на благородна кауза. Добра воля и божествено вдъхновение, плодовитост и продуктивност, щастие и изобилие, задоволство и радост са чувствата, които ще ви водят през този период. Следвайте призванието си и проявете възприемчивост към висшите нива на астрала. Берете плодовете на добрините, които сте сторили в миналото.

Риби - Баща на камъните

Пазител

През този период вие ще сте пазител. Пазител на любовта в къщи и хората, които ви заобикалят. Ще се стремите да запазите мира във всяко отношение, както при близките ви, така и във вашето семейство. Съберете сили и кураж да се изправите, дори и срещу хора, които ви карат да се страхувате, само да запазите така нужните ви душевен мир и спокойствие.

Маг Розали отговаря на тел. 0878313005 между 12:00 и 24:00 ч. За консултации с карти Таро, проверка и разваляне на магии, леене на восък, премахване на проклятия, избавяне от неприятности в работата, от болести и зависимости. Изготвя специални талисмани и амулети за всякакви случаи.