0

Маг Розали отговаря на тел. 0878313005 между 12:00 и 24:00 ч. За консултации с карти Таро, проверка и разваляне на магии, леене на восък, премахване на проклятия, избавяне от неприятности в работата, от болести и зависимости. Изготвя специални талисмани и амулети за всякакви случаи.

Овен - Майка на чашите

През този период вие ще бъдете изпълнени с любов и чувственост. Създавате впечатление в околните, че сте тихи и скромни, но всъщност сте справедливи, честни и безпристрастни. Осланяйте се на връзката ви със земята. Така ще проявите своята практичност и здрав разум за материалните неща. Ще бъдете добрата приятелка, нежната любовница, грижовната майка. Всички ще търсят помощта ви през този период, а вие ще бъдете като един слънчев лъч за тях.

Телец - Осмица чаши

Изоставяте пътя си. Променяте плановете си. Разбирате, че нещата не са само такива, каквито изглеждат на пръв поглед. Благодарение на това избягвате неблагоприятна ситуация. Вземате нещата в свои ръце и давате нова посока на живота си. Продължавате напред, отказвайки да приемете поражението. Преосмисляте приоритетите си и променяте начина си на живот в съответствие с новата посока, към която сте поели.

Близнаци - Тройка чаши

Бурно изразявате емоциите си. Обсъждате с другите вашите чувства. Мислите, че сте уникални и неповторими. Трябва обаче да правите компромиси с другите и да проявявате съчувствие към тях. За един проблем ще намерите неочаквано решение. Ще се чувствате емоционално излекувани, здрави и щастливи. Може би ви очаква събиране на мило тържество със семейството и приятелите ви.

Рак - Отшелникът

Изпитвате необходимост от усамотение и равносметка на досегашния си живот. Искате да отсеете истинското и трайното от фалшивото и преходното. Прекарвате ценно време в усамотение и търсите вътрешния си мир. Правите преоценка на истинските чувства и се консултирате с вътрешния си глас. Развивайте вътрешната светлина в душата си. Само така ще можете да стигнете до просветлението и мъдростта на светлите личности.

Лъв - Колелото на съдбата

Пред вас предстои непредсказуемо развитие на нещата. Колелото на съдбата се завърта и това е повратен момент за вас. Каквото и да ви очаква, бъдете готови да го посрещнете. Засилва се цялата енергия около вас, защото имате да извървите дълъг път. Бъдете активни през този период, взимайте инициативата в свои ръце, действайте със замах. Сега за вас започва нов житейски цикъл, в който е важно да приемете нещата такива, каквито са.

Дева - Глупакът

Ентусиазмът, с който пристъпвате, дава началото на даден проект или идея. Предстоят ви нови преживявания, разширяване на хоризонтите, избистряне на целите и идеите ви. Не осъзнавате съществуването на спънки, пристъпвате с огромен оптимизъм. Неопитността и безстрашният ви подход могат да ви бъдат от полза. Вдъхновявате околните с енергичността си.

Везни - Тройка мечове

Разочарование, несъгласие, съперничество. Унили сте вследствие на хода на нещата около вас. Всичко изглежда тъжно, нерадостно и мрачно. Емоционално сте сринати, изпитвате болка, мъка скръб. Струва ви се, че небето плаче с вас. Чувствате се разпокъсани отвътре. Изпитвате непрежалима загуба за нещо или близък човек.

Скорпион - Двойка чаши

През този период много от вас ще открият сродната си душа. Предстои нова романтична връзка или приятелство. Семейният живот ще е изпълнен с прекрасни любовни отношения, ще бъдете обзети от страст. Ще изпитвате единство и хармония с вашата половинка. За много от вас е дошло времето за по-дълбоко обвързване, поемане на отговорност и задължения. Време е за брак. За бизнесмените: Обърнете внимание на сътрудничество и партньорство, което носи нови идеи и възможности.

Стрелец - Двойка жезли

Осъществявате начинанията посредством силната си воля. Постигате целите си, благодарение на куража, който проявявате. Натрупвате богатство с много усилия и труд. Изпитвате удовлетворение и гордост от постигнатите материални придобивки. Продължавате напред уверено, очакват ви много лични успехи.

Козирог - Син на камъните

През този период трябва да бъдете практични и търпеливи. Постигайте резултати с интелект и упорита работа. Обяснете трудните въпроси на околните и ги направете лесни за разбиране. Защитете справедливостта и истината. Искрено вярвайте, че нещата и хората могат да се променят към по-добро. Знайте, че младите и старите се нуждаят от подкрепа и закрила сега.

Водолей - Седмица камъни

Неспокойни времена настъпват за вас. Изпускате главното, започват проблеми в работата или в бизнеса ви. Внимавайте да не направите лоши инвестиции, защото те могат да доведат до загуба на недвижимо имущество или банкрут. Пазете се да не изпаднете в депресия, инертност, слабост. Тъпчете на място. Нещата, които сте създали, се разрушават пред очите ви. Внимавайте и не влошавайте отношенията с околните.

Риби - Еон

Ново начало. Възраждане на взаимоотношения и контакти. Отдавна забравени и изконни душевни ценности ще придобият особена сила за вас. Ще откриете приятелство и разбирателство дори там, където сте имали съмнения. Пътят е открит пред вас, за да поставите ново начало и да реализирате идеите си. Прекрасен период за общуване със семейството, родители и близки.