0

Овен - Асо мечове

Познание

През този период кристално ясната ви мисъл ще ви помогне да откриете отговорите на въпросите, които ви мъчат от дълго време. Вникнете в реалността, пробийте си път към истината през царството на хаоса. Проявете интелект и използвайте силата на ума си. Изпипвайте детайлите, само така ще получите просветление на съзнанието и мисълта. Много от вас могат да стигнат до истини и заключения, за които дори не са и подозирали преди.

Телец - Майка на камъните

Възприемане

Притежавате ведър характер и през този период се наслаждавайте на спокойствието и на живота. Великолепие, комфорт, благородство, щедрост, богатство и изобилие, просперитет и цялостност - всичко това ще ви съпътства в тези дни. Свържете се със земята, следвайте традициите. Проявете милосърдие. Можете да разчитате на помощ от добри приятели.

Близнаци - Десетка жезли

Угнетение

Поемате прекалено много отговорности и извънредни ангажименти. Чувствате огромен психически натиск върху себе си. Самоограничавате се и действате под възможностите си. Чувствате се сякаш сте в безизходица. Не се притеснявайте, пред вас предстои голям успех.

Рак – Колесницата

Сила на волята

Необходимо е голямо усилие и твърдост от ваша страна. Осъзнайте, че притежавате възможност да мобилизирате своята воля за поразителни резултати. Дайте си сметка дали целта наистина заслужава вашите усилия. Очакват ви издигане и успех, но не се главозамайвайте. Дръжте егото си под контрол. Престанете да се опитвате да държите всички и всичко под контрол.

Лъв - Сила

Доверие

През този период са ви нужни кураж и жизненост за реализирането на целите. Проявявайте амбиция, спокойствие и сила, но да е нежна. Интелектът и разумът в комбинация с ентусиазъм и енергичност ще ви помогнат през тази седмица. Конструктивно използвайте енергията и страстта, които кипят във вас.

Дева - Шестица камъни

Успех

През този период вие ще се чувствате като кораб, който се движи в безкрайно море. Внимавайте обаче - корабът не е здрав и пропуска вода. Пренаредете нещата, за да намалите загубите. Погледнете в себе си. Анализирайте своите сънища. Предстои осезаем, но все пак краткосрочен успех. Корените му са здрави, но трябва да полагате усилия и грижи за тях. Напредвайте крачка по крачка. Внимавайте! Нещата се развиват добре, а условията се променят.

Везни - Син на мечовете

Справедливост

Успешен край на едно начинание. Чувствате се удовлетворени и имате желанието да повторите този успех. Възприемате себе си по нов начин, откривате себе си, сливате се с душата си. Сега берете плодовете на своите усилия и се чувствате доволни от успеха. Това ви прави щастливи и уверени в себе си.

Скорпион - Деветка мечове

Жестокост

През този период всичко се обръща срещу вас. Връхлитат ви обстоятелства извън вашия контрол. Трябва да наблюдавате внимателно всички, които ви заобикалят. Хората се опитват съзнателно да ви наранят. Много от вас може да страдат, вследствие на кошмари или неприятни видения. Чувствате се объркани заради лоши предчувствия за смърт на близки хора. Не се поддавайте на лошата енергия, която носи този период. Осланяйте се на Божията благословия и вярвайте в доброто.

Стрелец - Петица камъни

Материални трудности

Борите се да съхраните духа си, да останете на повърхността. Изчерпали сте всички ресурси, вече усещате липсата на пари и енергия. Преживявате самотен етап от живота си. Чувствате се изоставени, жадувате за съвети. Предстоят ви временни затруднения и бедност. Налага се да се приспособите към променящата се ситуация.

Козирог - Шестица чаши

Щастие

Свършената работа ви дава чудесно чувство на удовлетворение. Изплуват спомени от щастливото минало. Старите познанства и приятелства ви носят полза и сега. Взорът ви е отправен към бъдещето и новите начинания. Правите приятни асоциации и усещате защитеност и сигурност. Копнежът за успех се материализира в практически резултати. Щастието витае навсякъде около вас.

Водолей - Четворка камъни

Земната сила

Проявете уважение към Земята и себе си. Изпитвате дълбока връзка с древните първични енергии. Всички земни елементи се съединяват, което ви дава възможност да осъществите вашите материални желания. Разбирате как всичко в микро- и макрокосмоса е свързано. Енергията буквално бушува във вас. Творческото начало се възпламенява, силите ви са неограничени, за да постигнете целите си. Задържате силната позиция, в която сте сега.

Риби – Алхимия

Обуздаване

Първо: анализирайте проблема. Второ: начертайте план за действие. Трето: напредвайте стъпка по стъпка. Не залитайте наляво или дясно, следвайте средния път. Сега не е време за крайности. Бъдете балансирани и умерени.