0

Овен - Деветка жезли

Мощ

Голяма сила, вътрешна твърдост, добре укрепена позиция - това са само някои от нещата, които са важни за вас през този период. Изпитвате чувство за сигурност, осъзнавате, че сега е най-точното време за почивка. Вярвате в победата, независимо от моментната ситуация. Изчаквате следващото начинание и предизвикателство, което ще ви предложи съдбата.

Телец - Четворка камъни

Земната сила

Проявете уважение към Земята и себе си. Изпитвате дълбока връзка с древните първични енергии. Всички земни елементи се съединяват, което ви дава възможност да осъществите вашите материални желания. Разбирате как всичко в микро и макро космоса е свързано. Енергията буквално бушува във вас. Творческото начало се възпламенява, силите ви са неограничени, за да постигнете целите си. Задържате силната позиция, в която сте сега.

Близнаци - Колесницата

Сила на волята

Необходимо е голямо усилие и твърдост от ваша страна. Осъзнайте, че притежавате възможност да мобилизирате своята воля за поразителни резултати. Дайте си сметка дали целта ви наистина заслужава вашите усилия. Очакват ви издигане и успех, но не се главозамайвайте. Дръжте егото си под контрол. Престанете да се опитвате да държите всички и всичко под контрол.

Рак - Двойка мечове

Мир

Примирие, баланс и хармония очаквайте през този период. Ще можете да си починете след тежката работа. Обременителните задължения са в миналото. Предстои ви период на примирие и разрешаване на доскорошни конфликти. Починете си и се наслаждавайте на спокойствието, което ви обзема.

Лъв - Дъщеря на камъните

Възможности

През този период пред вас се откриват нови и неподозирани възможности. Ще бъдете обзети от много нови идеи. На прага сте на нов етап от живота. Буквално всяка минута ще имате ново просветление и напътствия от боговете. Сега е моментът за завършване на дълго отлагани и пренебрегвани начинания. Прекрасен период за художници, бизнесмени и творци във всяка една област.

Дева - Шестица чаши

Щастие

Свършената работа ви дава чудесно чувство на удовлетворение. Изплуват спомени от щастливото минало. Старите познанства и приятелства ви носят полза и сега. Взорът ви е отправен към бъдещето и новите начинания. Правите приятни асоциации и усещате защитеност и сигурност. Копнежът за успех се материализира в практически резултати. Щастието витае навсякъде около вас.

Везни - Дъщеря на жезлите

Лукс

Настъпва период на неочаквани придобивки. Получавате неща, за които доскоро само сте мечтали и сте мислили, че са недостижими за вас. Красотата и луксът вече не са така далечни и можете да усетите, че все повече сте създадени за тях. Уви, още е рано да ги вземете в ръце и да им се насладите напълно. Мислите и действията ви обаче все повече ще ви приближават към така желаният от вас лукс.

Скорпион – Обесеният

Уникалност

Ограничения и саможертва заради чужди благородни каузи. Чувствате, че нямате налична енергия. Преустановявате с плановете си. Като че ли нямате контрол над събитията в живота си. Поуката от наскоро преживени трудности подновява чувството за спокойствие и ви прави по-жизнени. Благодарение на това засилвате вашата интуиция и духовни наклонности.

Стрелец – Еон

Възраждане

Ново начало. Възраждане на взаимоотношения и контакти. Отдавна забравени и изконни душевни ценности ще придобият особена сила за вас. Ще откриете приятелство и разбирателство дори там където сте имали съмнения. Пътят е открит пред вас, за да поставите ново начало и да реализирате идеите си. Прекрасен период за общуване със семейството, родители и близки.

Козирог - Баща на мечовете

Лидерство

През този период ще проявите активен и мощен интелект. Ще сте смели, храбри, успешни. Ще вдъхновявате и насочвате другите без да всявате страх и ужас. Ще бъдете перфектният лидер. Ще взимате мигновени решения и ще демонстрирате завиден опит в своята област. Ще изслушвате внимателно съветите на околните, но ще действате по свой начин. Няма да се спирате пред нищо, но ще проявявате респект към обществените ценности и закони.

Водолей – Глупакът

Начало

Ентусиазмът, с който пристъпвате, дава началото на даден проект или идея. Предстоят ви нови преживявания, разширяване на хоризонтите, избистряне на целите и идеите ви. Не осъзнавате съществуването на спънки, пристъпвате с огромен оптимизъм. Неопитността и безстрашният подход могат да ви бъдат от полза. Вдъхновявате околните с енергичността си.

Риби - Син на камъните

Застъпник

През този период трябва да бъдете практични и търпеливи. Постигайте резултати с интелект и упорита работа. Обяснете трудните въпроси на околните и ги направете лесни за разбиране. Защитете справедливостта и истината. Искрено вярвайте, че нещата и хората могат да се променят към по-добро. Знайте, че младите и старите се нуждаят от подкрепа и закрила сега.