0

Овен - Десетка камъни

Богатство

Предпазливостта и дискретността са вашите спътници през този период. Прозорливостта ви гарантира успех. Оставате верни на ценностите си. Постигате целите си, като проявявате добро отношение към другите. Изпълнявайте плановете си докрай. Получавате и се наслаждавате на популярност, постигната с дипломация и търпение. За много от вас ще има парични постъпления.

Телец - Вселената

Цялостност

Успешен край на едно начинание. Чувствате се удовлетворени и имате желанието да повторите този успех. Възприемате себе си по нов начин, откривате себе си, сливате се с душата си. Сега берете плодовете на своите усилия и се чувствате доволни от успеха. Това ви прави щастливи и уверени в себе си.

Близнаци - Шестица жезли

Победа

Поставяте си високи цели. Напредъкът се дължи на личните ви усилия, които полагате през този период. Вдъхновявате околните с действията си и непреклонността ви пред пораженията. Напредъкът е пред вас и ще се дължи изцяло на упорития труд, който полагате. Чувствате повишена енергия и прилив на сили, които ви носят доволство и реализация.

Рак - Шестица мечове

Наука

Предстои ви първата стъпка в неизвестна посока. Правите смел опит за подобряване на сегашната ситуация, която ви заобикаля. Разкъсвате оковите на ежедневието, избягвате някаква опасност. Необходимо е да положите повече усилия, но прогресът е започнал. Виждате светлина в края на тунела. В очакване сте на нещо ново и хубаво. Много от вас през този период ще пътуват в чужбина или по вода.

Лъв - Син на камъните, обърната

Застъпник

Убедени сте, че нещата вървят на зле и никога няма да се подобрят. Проявявате безхаберие и нехайство, липсва ви амбиция. Виждате всичко в черни краски и сте сигурни във вашия провал. Не се ограничавайте в мисленето си, не проявявайте отчужденост, мързел и черногледство. За много от вас това може да означава депресивност, неблаготворно начинание, загуба на работа или провал в даден проект. Не се отчайвайте, периодът бързо ще премине и нещата ще се наредят добре за вас.

Дева - Баща на камъните

Пазител

През този период вие ще сте пазител. Пазител на любовта вкъщи и хората, които ви заобикалят. Ще се стремите да запазите мира във всяко отношение както при близките ви, така и във вашето семейство. Съберете сили и кураж да се изправите, дори и срещу хора, които ви карат да се страхувате само за да запазите така нужния ви душевен мир и спокойствие.

Везни - Четворка камъни

Земната сила

Проявете уважение към Земята и себе си. Изпитвате дълбока връзка с древните първични енергии. Всички земни елементи се съединяват, което ви дава възможност да осъществите вашите материални желания. Разбирате как всичко в микро- и макрокосмоса е свързано. Енергията буквално бушува във вас. Творческото начало се възпламенява, силите ви са неограничени, за да постигнете целите си. Задържате силната позиция, в която сте сега.

Скорпион – Мултивселена

Непривързаност

Пред вас съществуват много възможности. Всеки път си има своите особености. Въпреки че някои пътища изглеждат в началото еднакви или дори тръгват от едно и също място, те водят до различни върхове. Доверете се на своя вътрешен глас, за да ви подскаже той накъде води вашият собствен път. Насочете своята енергия и интелект право към целта. Бъдете обаче много внимателни в избора на направлението към нея. Животът има особено чувство за хумор.

Стрелец – Глупакът, обърната

Начало

Внимавайте през този период! Пред вас са много и най-различни възможности, от които вие отвръщате глава и не желаете да се възползвате. Безразсъдството, необмислените неща и действия, които ви се въртят в главата, ви пречат, да насочите вашата енергия в правилната посока. Спъвате се сами, защото се движите без план и посока. Започвате много проекти, но не завършвате нито един докрай. Нужно е да се концентрирате и да не се отдадете на апатията, която ви обзема.

Козирог - Петица чаши

Разочарование

Самота, страдание и мъка ви обземат през този период. Попадате в повърхностна любовна връзка или дори в необмислен брак. Изпитвате разочарование и съжалявате за вашите неосъществени мечти. Необходимо е да отчетете загубите и да се фокусирате върху това, което още имате. Не позволявайте на болката и страданието да ви завладеят напълно. Вземете си отпуска, отидете на място, което ви зарежда с енергия и се чувствате добре.

Водолей - Баща на мечовете, обърната

Лидерство

Период, в който ще проявявате себичност, безскрупулност, безсърдечност. Ще изпитвате удоволствие да тормозите другите, да предизвиквате неразбория и смут. Ще бъдете упорити, твърдоглави и арогантни в делата и отношенията с хората. Ще преследвате целите си на всяка цена. Дори всичко около вас да рухне, на вас няма да ви направи впечатление и ще ви е все едно. Замислете се обаче дали това е вашата същност и дали се чувствате добре така.

Риби - Баща на жезлите

Интелект

Предстои ви стабилно бизнес начинание, създадено със здрав смисъл и на солидна основа. За вас това е много благоприятен период, изпълнен с възможности в търговията и бизнеса. Ще бъдете в сигурна и стабилна позиция, ще имате правилна самооценка. Очакват ви пълна реализация на собствения потенциал, сигурност и обезпеченост. Ще направите умно вложение в бизнеса, очаквайте честна сделка.