0

Овен - Десетка чаши

Успех

Чувство за пълноценност, задоволство и блаженство ще ви съпътстват през този период. У дома ще намирате сигурност и спокойно и приятно съществуване. Чувствате се емоционално задоволени. Радвате се на продължителен успех.

Телец - Асо жезли

Страсти

Това е период на силни страсти. Започва ново начало за вас. Ще се раждат нови идеи, предстоят ви нови начинания. Това е времето, в което да започнем всичко сега! Ще се чувствате сякаш някой отвътре ви възпламенява и ви дава енергия за действие. Авантюри, любов, секс, жизненост и надделяваща сила ще ви съпътстват през този период. Внимавайте обаче с агресията, която също ще бъде много силна. Дръжте я под контрол.

Близнаци - Син на жезлите

Обаяние

През този период енергията буквално ще блика от вас. Ще имате много авантюри, предстоят бързи промени. В действията си ще бъдете абсолютно непредсказуеми. Отворени сте за предизвикателствата на живота. Оптимизъм, възторг и опиянение от даровете на живота ще ви съпътстват.

Рак – Отшелникът

Отражение

Изпитвате необходимост от усамотение и равносметка на досегашния си живот. Искате да отсеете истинското и трайното от фалшивото и преходното. Прекарвате ценно време в усамотение и търсите вътрешния си мир. Правите преоценка на истинските чувства и се консултирате с вътрешният си глас. Развивайте вътрешната светлина в душата си. Само така ще можете да стигнете до просветлението и мъдростта на светлите личности.

Лъв - Син на чашите

Търсач

Търсите нови запознанства и контакти. Отчаяно се нуждаете от подкрепа и правилни наставления. Търсите отговори на въпроси, които са неясни за вас и това ви притеснява. Уви, сега не е моментът за точните отговори, които очаквате. Стремите се към недостижими неща и цели, а това ви обърква още повече. Изчакайте периодът да отмине и нещата ще се подредят сами.

Дева - Четворка жезли

Перфектност

Изпипвайте всичко до последния детайл. Обръщайте внимание и на най-малките подробности, за да не съжалявате после. Бъдете перфектни както в облеклото, така и в работата си. Само така ще имате успех и ще се доберете до повишението, което отдавна ви чака и сте заслужили със своята всеотдайност и себераздаване на всички нива. Бъдете спокойни, позитивни и уверени. Не разрешавайте на никого да ви обвини в немарливост и незаинтересованост. Бъдете перфектни!

Везни - Син на мечовете

Справедливост

През този период ще притежавате всички позитивни качества на лидер. Ще бъдете напористи и уверени в себе си. Използвайте интелекта си, за да откриете най-добрите решения на проблемите си. Прилагайте при необходимост нестандартни и новаторски подходи. Генерирайте нови идеи, действайте с твърда ръка. Използвайте справедливо инструмента на поощренията и наказанията. Търсете баланс във всяка ситуация, ползвайте се с доверието и подкрепата на близките и приятелите си. Едно от основните ви достойнства сега е, че ще виждате нещата в по-различна перспектива. Бъдете готови за много бързо развитие на нещата около вас.

Скорпион - Осмица жезли

Скорост

Началото на приключение, което поставя на изпитание вашите способности. Период на пътувания, възможност за напредък и прогрес. Имате възможност да се докажете. Събитията около вас се развиват с огромна скорост. За да се справите с тях, не взимайте прибързани решения. Съдбата ви предоставя добра поличба.

Стрелец - Двойка чаши

Любов

През този период много от вас ще открият сродната си душа. Предстои нова романтична връзка или приятелство. Семейният живот ще е изпълнен с прекрасни любовни отношения, ще бъдете обзети от страст. Ще изпитвате единство и хармония с вашата половинка. За много от вас е дошло време за по-дълбоко обвързване, поемане на отговорност и задължения. Брак. За бизнесмените: Обърнете внимание на сътрудничество и партньорство, което носи нови идеи и възможности.

Козирог - Баща на камъните

Пазител

През този период вие ще сте пазител. Пазител на любовта в къщи и хората, които ви заобикалят. Ще се стремите да запазите мира във всяко отношение, както при близките ви, така и във вашето семейство. Съберете сили и кураж да се изправите дори и срещу хора, които ви карат да се страхувате само за да запазите така нужните ви душевен мир и спокойствие.

Водолей - Седмица камъни

Поражение

Неспокойни времена настъпват за вас. Изпускате главното, започват проблеми в работата или в бизнеса ви. Внимавайте да не направите лоши инвестиции, защото те могат да доведат до загуба на недвижимо имущество или дори до банкрут. Пазете се да не изпаднете в депресия, инертност, слабост. Тъпчете на място. Нещата, които сте създали, се разрушават пред очите ви. Внимавайте и не влошавайте отношенията с околните.

Риби - Десетка мечове

Разруха

Предстоят ви кулминация и краят на един етап от живота ви. Силните вражди от миналото, вътрешната борба, която сте водили, подпалват изострения конфликт. Маските се свалят, конфликтът води до разрушаването на стария ред. Не се безпокойте, краят на един цикъл ознаменува началото на нова ера.