0

Маг Розали отговаря на тел. 0878313005 между 12,00 и 24,00 ч. За консултации с карти Таро, проверка и разваляне на магии, леене на восък, премахване на проклятия, избавяне от неприятности в работата, от болести и зависимости. Изготвя специални талисмани и амулети за всякакви случаи.

Овен - Асо чаши

Началото на един създаващ чувството на пълноценност проект или цикъл на живот. Предлагате уменията си в името на благородна кауза. Добра воля и божествено вдъхновение, плодовитост и продуктивност, щастие и изобилие, задоволство и радост са чувствата, които ще ви водят през този период. Следвайте призванието си и проявете възприемчивост към висшите нива на астрала. Берете плодовете на добрините,които сте сторили в миналото.

Телец - Дъщеря на мечовете

В този период сте уверени, че взимате най-правилните и най-точните решения във всяка една ситуация. Сигурни сте във всяко едно начинание и изпитвате увереност. Нямате нужда от никакви наставления и съвети. Знаете, че решенията, които взимате, са верните и най-правилните. Действайте! Съдбата е на ваша страна!

Близнаци - Глупакът

Ентусиазмът, с който пристъпвате, дава началото на даден проект или идея. Предстоят ви нови преживявания, разширяване на хоризонтите, избистряне на целите и идеите ви. Не осъзнавате съществуването на спънки, пристъпвате с огромен оптимизъм. Неопитността и безстрашният подход могат да ви бъдат от полза. Вдъхновявате околните с енергичността си.

Рак - Вселената

Успешен край на едно начинание. Чувствате се удовлетворени, обаче имате желанието да повторите този успех. Възприемате себе си по нов начин, откривате себе си, сливате се с душата си. Сега берете плодовете на своите усилия и се чувствате доволни от успеха. Това ви прави щастливи и уверени в себе си.

Лъв - Асо камъни

През този период вие сте късметлиите в хороскопа. Получавате огромно одобрение за постиженията си. За много от вас ще има просперитет, богатство, успешни сделки и бизнес начинания. Тези, които разчитат на моментни печалби, може да спечелят от лотария или тото. Постигате материално и духовно благополучие. Спокойствие и чувство на удовлетвореност са вашите спътници сега.

Дева - Майка на чашите

През този период вие ще бъдете изпълнени с любов и чувственост. Създавате впечатление в околните, че сте тихи и скромни, но всъщност сте справедливи, честни и безпристрастни. Осланяйте се на връзката си със земята. Така ще проявите своята практичност и здрав разум за материалните неща. За жените: Ще бъдете добрата приятелка, нежната любовница, грижовната майка. Всички ще търсят помощта ви през този период, а вие ще бъдете като един слънчев лъч за тях.

Везни - Деветка жезли

Поемате прекалено много отговорности и извънредни ангажименти. Чувствате огромен психически натиск върху себе си. Самоограничавате се и действате под възможностите си. Чувствате се сякаш сте в безизходица. Не се притеснявайте, пред вас предстои голям успех.

Скорпион - Баща на камъните

През този период вие ще сте пазител. Пазител на любовта вкъщи и в хората, които ви заобикалят. Ще се стремите да запазите мира във всяко отношение както при близките си, така и във вашето семейство. Съберете сили и кураж да се изправите, дори и срещу хора, които ви карат да се страхувате, само да запазите така нужния ви душевен мир и спокойствие.

Стрелец - Петица жезли

Пълно объркване. Усилията ви са хаотични. Силната конкуренция прави борбата ожесточена. Губите контрол под влияние на напрежението. Нереализираните желания пораждат катаклизми и конфликти. Преценявате наново вашите методи и търсите подход. Оставате верни на каузата и се учите от грешките си. Трябва внимателно да намерите вярната посока и да насочите разпръснатите енергии право към целта. Иначе ви предстои пълно поражение на всички фронтове.

Козирог - Тройка жезли

Предстои ви стабилно бизнес начинание, създадено със здрав смисъл и на солидна основа. Ще бъдете в сигурна и стабилна позиция, ще имате правилна самооценка. Очаква ви пълна реализация на собственият потенциал, сигурност и обезпеченост. Ще направите умно вложение в бизнеса, очаквайте честна сделка.

Водолей - Двойка жезли

Осъществявате начинанията посредством силната си воля. Постигате целите си благодарение на куража, който проявявате. Натрупвате богатство с много усилия и труд. Изпитвате удовлетворение и гордост от постигнатите материални придобивки. Продължавате напред уверено, очакват ви много лични успехи.

Риби - Отшелникът

Изпитвате необходимост от усамотение и равносметка на досегашния си живот. Искате да отсеете истинското и трайното от фалшивото и преходното. Прекарвате ценно време в усамотение и търсите вътрешния си мир. Правите преоценка на истинските чувства и се консултирате с вътрешния си глас. Развивайте вътрешната светлина в душата си. Само така ще можете да стигнете до просветлението и мъдростта на светлите личности.