0

Маг Розали отговаря на тел. 0878313005 между 12:00 и 24:00 ч. За консултации с карти Таро, проверка и разваляне на магии, леене на восък, премахване на проклятия, избавяне от неприятности в работата, от болести и зависимости. Изготвя специални талисмани и амулети за всякакви случаи.

Овен - Смъртта

Пред вас е важна и необходима промяна в начина ви на живот. Това ще ви даде свобода и обновление. Ще изпитате страх от неизвестното заради тази промяна, но също така ще стимулирате по нататъшното си развитие. Не се страхувайте, намирате се на прага на нов и благоприятен цикъл от вашия живот. Дошъл е краят на една епоха или връзка и трябва да поемете своя път напред.

Телец - Осмица мечове

Поведението и присъствието на другите смущават душевното ви спокойствие. Чувствате се блокирани, сякаш пред вас има препятствия, които не можете да преминете. Моментът е кризисен за вас. Изпитвате страх да поемете отговорност за пътя, по който трябва да минете. Изолирате се и се чувствате неспособни да се изправите на крака. Реалността понякога е груба, но трябва да съберете сили за да се справите и да продължите напред.

Близнаци - Деветка камъни

Предпазливостта и дискретността са вашите спътници през този период. Прозорливостта ви гарантира успех. Получавате и се наслаждавате на популярност, постигната с дипломация и търпение. Изпълнявайте плановете си докрай. За много от вас ще има парични постъпления.

Рак - Шестица мечове

Предстои ви първата стъпка в неизвестна посока. Правите смел опит за подобряване на сегашната ситуация, която ви заобикаля. Разкъсвате оковите на ежедневието, избягвате някаква опасност. Необходимо е да положите повече усилия, но прогресът е започнал. Виждате светлина в края на тунела. В очакване сте на нещо ново и хубаво. Много от вас през този период ще пътуват в чужбина или по вода.

Лъв - Майка на камъните

Справедливостта възтържествува и разкрива последствията от миналото. Тя дава всекиму заслуженото. Постигате баланс и хармония след редица изпитания и премеждия. Достигате до равновесие със самите себе си. Ставате част от едно равностойно партньорство, виждате и двете страни на дадена ситуация. Постигате с лекота споразумения. За някои от вас предстои благоприятен изход, свързан с юридически въпрос.

Дева - Справедливост

През този период трябва да сте справедливи и безпристрастни. Нещата са поставени като на съд. Ситуацията е подложена на самооценка и везните могат да се наклонят силно в едната или другата посока за вас. Равновесието е крехко и нестабилно. По-добре отстъпете назад, притаете дъх и преценете ситуацията много точно. Погледнете нещата безпристрастно и нека вашите лични чувства и емоции да не влияят върху трезвата ви преценка. Не оставяйте нещата да се разбалансират.

Везни - Вселената

Успешен край на едно начинание. Чувствате се удовлетворени и имате желанието да повторите този успех. Възприемате себе си по нов начин, откривате себе си, сливате се с душата си. Сега берете плодовете на своите усилия и се чувствате доволни от успеха. Това ви прави щастливи и уверени в себе си.

Скорпион - Алхимия

Първо: анализирайте проблема. Второ: начертайте план за действие. Трето: напредвайте стъпка по стъпка. Не залитайте наляво или надясно, следвайте средния път. Сега не е време за крайности. Бъдете балансирани и умерени.

Стрелец - Тройка камъни

Кипите от енергия и ентусиазъм. Сърбят ви ръцете да свършите цялата работа на света.

Обзети сте от творческо вдъхновение.

Енергиите на периода ,като че ли са ви обладали напълно и ви тласкат напред.

Всяка работа, която захванете през този период, ще бъде успешна за вас и ще ви донесе много позитиви.

Козирог - Колесницата

Необходимо са голямо усилие и твърдост от ваша страна. Осъзнайте, че притежавате възможност да мобилизирате своята воля за поразителни резултати. Дайте си сметка дали целта наистина заслужава вашите усилия. Очаква ви издигане и успех, но не се главозамайвайте. Дръжте егото си под контрол. Престанете да се опитвате да държите всички и всичко под контрол.

Водолей - Дъщеря на жезлите

Настъпва период на неочаквани придобивки. Получавате неща, за които доскоро само сте мечтали и сте мислили, че са недостижими. Красотата и луксът вече не са така далечни и можете да усетите, че все повече сте създадени за тях. Уви, още е рано да ги вземете в ръце и да им се насладите напълно. Мислите и действията ви обаче все повече ще ви приближават към така желания от вас лукс.

Риби - Баща на жезлите

Предстои ви стабилно бизнес начинание, създадено със здрав смисъл и на солидна основа. За вас това е много благоприятен период, изпълнен с възможности в търговията и бизнеса. Ще бъдете в сигурна и стабилна позиция, ще имате правилна самооценка. Очакват ви пълна реализация на собствения потенциал, сигурност и обезпеченост. Ще направите умно вложение в бизнеса, очаквайте честна сделка.