0

Маг Розали отговаря на тел. 0878313005 между 12:00 и 24:00 ч. За консултации с карти Таро, проверка и разваляне на магии, леене на восък, премахване на проклятия, избавяне от неприятности в работата, от болести и зависимости. Изготвя специални талисмани и амулети за всякакви случаи.

Овен - Деветка камъни

Предпазливостта и дискретността са вашите спътници през този период. Прозорливостта ви гарантира успех. Получавате и се наслаждавате на популярност, постигната с дипломация и търпение. Изпълнявайте плановете си докрай. За много от вас ще има парични постъпления.

Телец - Двойка чаши

През този период много от вас ще открият сродната си душа. Предстои нова романтична връзка или приятелство. Семейният живот ще е изпълнен с прекрасни любовни отношения, ще бъдете обзети от страст. Ще изпитвате единство и хармония с вашата половинка. За много от вас е дошло времето за по-дълбоко обвързване, поемане на отговорност и задължения. Брак. За бизнесмените: Обърнете внимание на сътрудничество и партньорство, което носи нови идеи и възможности.

Близнаци - Кулата

Не обръщате внимание на предупрежденията. Обзело ви е лъжливо чувство за безопасност. В резултат на напрежението вярата ви се разпада. Изправяте се срещу собствените си страхове, повече не можете да отричате истината. Изоставят ви - връзките ви се дестабилизират. Околните изгубват доверие във вас. Пазете се и внимавайте през този период за неочаквани травми или финансови загуби. Ще получите прозрение и просветление, както и възможност за ново начало.

Рак - Деветка чаши

Успех, безоблачно бъдеще, любов и щастие. Задоволство и удовлетворение, материални придобивки. Всичко изглежда благоприятно и обнадеждаващо. Идват добри времена, ще сте извоювали победа при трудни обстоятелства. Постигането на целта ви носи празнично настроение, възторг и ликуване. Време е да подготвите подходящо тържество.

Лъв - Петица чаши

Самота, страдание и мъка ви обземат през тази седмица. Попадате в повърхностна любовна връзка или даже брак. Изпитвате разочарование и съжалявате за вашите неосъществени мечти. Необходимо е да отчетете загубите и да се фокусирате върху това, което още имате. Не позволявайте на болката и страданието да ви завладеят напълно.

Дева – Еон

Ново начало. Възраждане на взаимоотношения и контакти. Отдавна забравени и изконни душевни ценности ще придобият особена сила за вас. Ще откриете приятелство и разбирателство дори там, където сте имали съмнения. Пътят е открит пред вас, за да поставите ново начало и да реализирате идеите си. Прекрасен период за общуване със семейството, родители и близки.

Везни - Четворка камъни

Проявете уважение към Земята и себе си. Изпитвате дълбока връзка с древните първични енергии. Всички земни елементи се съединяват, което ви дава възможност да осъществите вашите материални желания. Разбирате как всичко в микро- и макрокосмоса е свързано. Енергията буквално бушува във вас. Творческото начало се възпламенява, силите ви са неограничени, за да постигнете целите си. Задържате силната позиция, в която сте сега.

Скорпион - Императрицата

Излъчвайте жизнерадост, сексапил, женственост. Бъдете жена на 100 процента и пръскайте светлина, любов и доброта. Покажете на всички душевната си красота и хармония, които струят от вас през този период. Бъдете самата себе си и не се поддавайте на ласкателства и заблуди. За всички от знака: Внимавайте с хора, които познавате отдавна и ви ласкаят непрекъснато. Не им се доверявайте!

Стрелец - Дъщеря на мечовете

Щастие, лекота, енергичност, оптимизъм и успехи ще ви съпътстват през тази седмица. Ще имате ясен поглед върху нещата. Разбирате същинските желания на сърцето, радвате се на красивия и семпъл живот. Осъществявате необичаен проект, постигате творчески успехи. Имате добро здраве, приятелство, активен живот, сигурност и безопасност.

Козирог - Шестица жезли

Поставяте си високи цели. Напредъкът се дължи на личните ви усилия, които полагате през този период. Вдъхновявате околните с действията и непреклонността си пред пораженията. Напредъкът е пред вас и ще се дължи изцяло на упорития труд, който полагате. Чувствате повишена енергия и прилив на сили, които ви носят доволство и реализация.

Водолей - Дяволът

Потискането на някаква болезнена ситуация съживява първични сили у вас. Предупреждение! Ако примитивната и инстинктивна сила надделее, или не бъде усвоена, то поведението ви ще стане безразсъдно, а може би дори саморазрушително. Внимавайте и се пазете от насилие, липса на ред и злоупотреба с наркотични и опиващи вещества.

Риби - Седмица жезли

Преодолейте противоречията, само така ще получите признание и уверение от страна на околните. Преодолейте пречките. Подкрепете общочовешка и благородна позиция. Накарайте различните страни, обзети от противоречия, да работят в съюз заедно за общото благо. Защитете нещо, което се намира в начален етап на своето развитие. Достатъчно сте издръжливи, за да реализирате целите си. Смелост, сила и успех са нещата, които ще ви съпътстват през този период.