0

Овен – Справедливост

Баланс

През този период трябва да сте справедливи и безпристрастни. Нещата са поставени като на съд.

Ситуацията е подложена на самооценка и везните могат да се наклонят силно в едната или другата посока за вас. Равновесието е крехко и нестабилно. По-добре отстъпете назад, затаете дъх и преценете ситуацията много точно. Погледнете нещата безпристрастно и нека вашите лични чувства и емоции да не влияят върху трезвата ви преценка. Не оставяйте нещата да се разбалансират. За много от вас това може да е свързано с развод, раздяла, договори, споразумения или дори съд и уреждане на юридически въпроси.

Телец - Тройка камъни

Работа

Ново начало. Възраждане на взаимоотношения и контакти. Отдавна забравени и изконни душевни ценности ще придобият особена сила за вас. Ще откриете приятелство и разбирателство дори там, където сте имали съмнения. Пътят е открит пред вас да поставите ново начало и да реализирате идеите си. Прекрасен период за общуване със семейството, родители и близки.

Близнаци - Деветка камъни

Материална придобивка

Здравето се подобрява. Жизненото равнище се вдига. Стабилност и сигурност изпълват живота ви. Проявявате предвидливост в бизнеса. Заздравявате своята връзка със земята и природата. Постигате целите си, чувствате се горди от това. Животът е прекрасен.

Рак – Колесницата

Сила на волята

Необходимо е голямо усилие и твърдост от ваша страна. Осъзнайте, че притежавате възможност да мобилизирате своята воля за поразителни резултати. Дайте си сметка дали целта ви наистина заслужава вашите усилия. Очакват ви издигане и успех, но не се главозамайвайте. Дръжте егото си под контрол. Престанете да се опитвате да държите всички и всичко под контрол.

Лъв - Шестица жезли

Победа

Поставяте си високи цели. Напредъкът се дължи на личните ви усилия, които полагате през този период. Вдъхновявате околните с действията и непреклонността ви пред пораженията. Напредъкът е пред вас и ще се дължи изцяло на упорития труд, който полагате. Чувствате повишена енергия и прилив на сили, които ви носят доволство и реализация.

Дева - Седмица камъни

Поражение

Неспокойни времена настъпват за вас. Изпускате главното, започват проблеми в работата или в бизнеса ви. Внимавайте да не направите лоши инвестиции, защото те могат да доведат до загуба на недвижимо имущество или дори до банкрут. Пазете се да не изпаднете в депресия, инертност, слабост. Тъпчете на място. Нещата, които сте създали, се разрушават пред очите ви. Внимавайте и не влошавайте отношенията с околните.

Везни - Майка на жезлите

Творец

През този период ще бушуват всички енергии и на небето, и на земята. Ще бъдете творци, любовници, съзидатели, лечители, но първо ще трябва да разрушите всичко старо и да се отървете от него. Вървете по своя път и не бъдете съпричастни към другите, защото той е предначертан от съдбата и трябва да го следвате. Приемайте нещата такива, каквито са. Имайте самочувствие, с всичко ще се справите. Може пред вас да се разкрият много истини, които не сте знаели до този момент. Ако възникнат проблеми, действайте светкавично и мълниеносно и проявете абсолютна безкомпромисност.

Скорпион – Жрецът

Традиция

През този период приемствеността между поколенията е много важна за вас. Придържайте се към традициите, дори и да не са много важни за вас. Приемайте съвети от всички, които са ви близки, но обръщайте особено внимание, ако съветите, отправени към вас, идват от високопоставена личност или ваш началник. Само така ще премахнете трудността да се приспособите към новите обстоятелства. За някои от вас може да предстои скорошна женитба или омъжване.

Стрелец - Седмица мечове

Безполезност

Усещате, че каквото и да правите, нещата не се променят, а си остават същите. Действията ви не ви приближават към целта. Не можете да си намерите място. Иска ви се да промените нещата и да тръгнете по нов път. Планирате някаква промяна, но чувствате, че не можете да намерите своето място в живота, затова не сте спокойни. Обзел ви е песимизъм, защото не получавате това, което искате. Всичко изглежда някак объркано, но не се притеснявайте, скоро всичко само ще се подреди и ще тръгне във вярната посока.

Козирог – Звездата

Надежда

Периодът ще е изпълнен с надежда и оптимизъм, вяра и вдъхновение. Много обещаващи възможности ще има пред всички вас. Перспективите са блестящи, бъдещето изглежда светло и привлекателно. Ще бъдете обзети от творческо вдъхновение, красота и интелигентност. Пречистете себе си духовно, бъдете смирени, непретенциозни и спокойни. Периодът е особено позитивен и е благословен от звездите!

Водолей - Майка на чашите

Майчинство

През този период много от вас ще открият сродната си душа. Предстои нова романтична връзка или приятелство. Семейният живот ще е изпълнен с прекрасни любовни отношения, ще бъдете обзети от страст. Ще изпитвате единство и хармония с вашата половинка. За много от вас е дошло времето за по-дълбоко обвързване, поемане на отговорност и задължения. А защо не и брак.

Риби – Магьосникът

Трансмутация

Притежавате увереност, необходима, за да поемате рискове и да дадете насока на живота си. Нужни са ви силна воля и дисциплина за завършването на някаква задача или за получаването на квалификация. За бизнесмените: дипломатичността при сключването на бизнес сделки винаги дава положителни резултати, но особено сега.

Маг Розали отговаря на тел. 0878313005 между 12:00 и 24:00 ч. За консултации с карти Таро, проверка и разваляне на магии, леене на восък, премахване на проклятия, избавяне от неприятности в работата, от болести и зависимости. Изготвя специални талисмани и амулети за всякакви случаи.