0

В сички се надяваме новата година да ни донесе здраве, щастие и любов. Има ритуали, с които можете да привлечете положителната енергия към себе си именно навръх Нова година. 

Любов

Казват, че както ви тръгне в първите минути след полунощ, така ще премине цялата година. Ако бленувате за ласки, отдайте им се точно в полунощ. Така фанцузойките, водени от суеверие, винаги обличат червено бельо в нощта преди Нова година. Според тях по този начин гонят пресметливите мъже, но привличат добрите и възпитани кавалери. Ако нямате партньор до себе си, но искате да привлечете такъв, изберете рокля в червено и златисто. Яркият цвят ще ви превърне в звездата на вечерта и ще привлече окото на мъжката аудитория. Не забравяйте, че енергията на червеното привлича страстта, любовта и секса. 

Чашка

Каквито и да са плановете ви за новогодишната нощ, ясно е, че след някоя друга чашка градусът на настроението ви ще се вдигне и е твърде вероятно да се отдадете на емоциите. Проучване на Университета в Тексас е подредило 250 причини, които подтикват хората към сексуални подвизи навръх Нова година. Една от тях е „Бях пияна“. 

Сред най-честите са бушуващи хормони, изразяване на любовта, физическа наслада, внезапно привличане с определен човек. Истината е, че ако сте прекалили с питиетата, е възможно да ви се прииска да направите нещо интригуващо и лудо. Опиянението и емоциите променят стандартното ви мислене и ви тласкат към нестандартни неща.

Когато сте се постарали за външния си вид, всички мъже наоколо го забелязват. Обграждат ви с внимание и кандидатите са не един. Колкото и да се дърпате, някъде между полунощ и сутринта все ще се спрете на някого от желаещите. Попаднали сте на парти, където изненадващо някой чаровен мъж ви привлича вниманието и ви се иска да бъдете с него на мига. Хора, музика, разгорещени страсти… Не се спирайте сами, а изживейте мига, за да запазите този сладко-срамен спомен за себе си. Искате да се заредите с настроение и вярвате, че няколко часа лудуване след наздравиците ще ви накарат да се чувствате перфектно не само на 1 януари, но и доста след това. А и храната май беше тежка, трябва да разтоварите калории.

Настроение

Не сте правили секс от дълго време, а наоколо има перфектни мъже. Чувствате се нервни, потиснати, загубили сте самочувствие и са ви излезли неприятни пъпки по лицето, които само вие знаете от какво са. Каквито и да са вашите доводи, правете секс в ранните часове на 1 януари. Това ще ви зареди с добро настроение и емоции и ще ви върви през цялата година. Както и да решите да действате, пожелаваме ви да изживеете най-вълнуващата новогодишна нощ и да се заредите с много настроение за предстоящата година.