1

С трастният секс категорично печели приза най-желан подарък за  Св. Валентин. Любовните ласки са предхождани от секси бельо, чувствен масаж и еротична изненада. 

Денят на влюбените може да ви подсети да дадете приоритет на интимността във връзката. Експериментирането с нови пози може да ви помогне да излезете от рутината и да повишите сексуалното удовлетворение. Може също така да помогне за изграждане на доверие и комуникация в рамките на връзката и да осигури различни физически и емоционални преживявания. 

Масаж 

Свети Валентин може да бъде време да се настроите към вкусните, еротични усещания на телата на другия с чувствен масаж. Създаването на красиво, топло и осветено от свещи пространство, за да поглезите партньора си с по-тантрически подход към интимността, премахва фокуса върху всяка „цел“ на секса и ви позволява да се отпуснете и да изследвате телата си един на друг. Използвайте цялата романтика във въздуха като извинение да опитате нещо ново или да доведете връзката си на следващото ниво, тези сигурни съвети и позиции ще превърнат Свети Валентин във вашия нов любим празник.

Атмосфера 

Преди да скочите в леглото, настройте атмосферата точно така, че и двамата да сте в настроение за една интимна сесия. И не, това не трябва да изглежда като запалени свещи из цялата стая или пътека от розови листенца, водеща към спалнята. Въпреки че със сигурност това би предразположило половинката ви. Може и да опростите нещата и да предложите да изпробвате нова фантазия, за която партньорът ви е намеквал – стига да е такава, която ви харесва. Да облечете любимото си секси бельо например? Това е ден за любовни сексуални експерименти и творчество. Важно е да създадете горещ и секси спомен, който можете да погледнете назад с радост. Ако вие и вашият партньор сте заедно отскоро, може да съставите плейлист с песни, които имат положителни споделени спомени. Направете горещ музикален микс от секси песни или пускайте бавен джем от концерт, на който сте ходили заедно, идеята е да  добавите песента, която сте слушали на първата ви среща.

Сексигри 

Чаша червено вино или две ще вдигне градуса на настроението и ще ви подготви за игри. Има няколко, които може да опитате именно в нощта на 14 февруари. Купете си секси зарчета или пък рулетка. На тях ще откриете интересни пози, както и места, на които да ги практикувате. Ако вечерта ви е хванала неподготвени, може да опитате добре познатата игра на шише, като на всяко завъртане сваляте по една дреха от себе си. Ако си падате по игрите за напреднали, включете белезници, превръзка за очи, камшик или сексиграчка. Всичко е въпрос на избор и разкрепостеност. 

Сладко  

Класика за празника са ягодите, сметаната и шоколада. В нощта на Свети Валентин може да ги използвате по всевъзможни начини. Шоколадът е най-върховният афродизиак сред храните. Дамите го предпочитат, така че опитайте да намажете част от тялото си с горещ шоколад. Вярва се, че сметаната може да разнообрази сексуалния живот на всеки. Жената може да намаже тялото си със сметана, след това да завърже очите на партньора си и да го накара да търси къде е сметаната.