0

А встралиец, който е роден във Великобритания, твърди, че е незаконен син на крал Чарлз и кралица Камила. В опитите си да докаже връзката с тях, той споделя снимки в социалните мрежи.

Роденият във Великобритания Саймън Чарлз Доранте-Дей сега живее в Австралия и вярва, че е незаконен син на Чарлз и кралица Камила.

Г-н Доранте-Дей по-рано твърдеше, че неговата мащеха, която е работила за кралица Елизабет II, му е споделила на смъртния си одър, че той е син на Чарлз и Камила. Простата аритметика показва следното. Той е осиновен, когато е на около осем месеца през 1966 г. в Портсмут. По това време Чарлз е бил на 17 години, а Камила на 18.

Доранте-Дей, разбира се, не е получил нищо като отговор от кралското семейство през годините, след като е отправял многократни искания за ДНК тестове. Но това не му попречи да се опита да докаже кралския си произход.

Г-н Доранте-Дей има повече от 27 000 последователи във Facebook, много от които вярват, че той е извънбрачно дете на краля и кралицата. Един човек коментира тази скорошна публикация: „Определено прилича на краля и кралицата. Онзи ден видях скорошни снимки/кадри на принц Уилям и приликата с вас е удивителна.“

Самият Саймън разсъждава в пост на страницата си само преди ден: Едно хубаво нещо в това да станат крал и кралица е, че получаваме много повече изображения за сравнение от много различни ъгли.
„И така, много черти, които мога да проследя не само в мен, но и в нашите деца и в много членове на двете семейства! Колкото повече тегло губи Чарлз от лицето си, толкова повече прилича на мен!“, заключава претендентът.