0

И зраел ни връща архива от Царичина, който навремето Елисавета Логинова и други наши изследователи са изпратили за проучване.

Там се крият най-големите доказателства за връзките между хора и извънземни и за експерименти. Те са занесени преди три десетилетия на няколко пъти и догодина по това време резултатите трябва да бъдат обявени. В Царичина са търсени неоспорими доказателства за човека и извънземните, но част от най-важните архиви на проучванията там изчезват безследно. Други са запазени, и то точно в Израел, където в Института по древни езици проявяват интерес по случая.

Преди време пред „Телеграф“ Елисавета Логинова, която е водила записките на непознат език, а после е ръководител на проучванията, сподели: „Преди да ми се случат всички тези неща, и аз не вярвах, отричах ги. Затова трябваше, за да повярвам, да видя, че това се случва и ние не сме сами. Съществуват много светове в тази необятна вселена и аз трябваше да убеждавам хората да повярват. Не се сърдя на тези, които ни отричат, но им казвам, че ако искат да знаят повече за себе си, за Земята, да не живеят с тъмни очила. Да ги махнат, да ги повдигнат и да видят, че там ще се появи светлина, която ще им даде информация“.

В Израел са се срещнали с равини, до които достъпът е много труден. Логинова казва за тях: „Те пазят древни звания за създаването на света“. Та точно оттам чакаме догодина по същото време информация.