0

П рез лятото все повече ни се ще да прекарваме времето си на балкона вместо в хола.

Именно затова е хубаво да декорираме по интересен начин терасата си, за да има още повече слънчево настроение както на нея, така и в нас самите.

Настроение

Балконите са перфектното място за изразяване на вашата креативност. Те могат да бъдат декорирани и обзаведени по всевъзможни начини. А целта е една - да се превърнат в любимото ви място през топлите дни. Сутрин, когато отивате на малката масичка на балкона си да пиете кафе, вместо да стъпвате на студените плочки, може да стъпвате на мека изкуствена тревичка, постлана по целия под. Освен че ще бъде по-приятно за краката ви, ще допринесе за усещане, че сте на двора във вилата ви и с пъстър цвят като за лятото. Освен сутрините вечер също прекарваме много време на балкона си. Сипете чашка вино за вас и любимия си човек, наредете плодчета и хапки и се насладете на вечерта ви. Освен светлината от звездите може да добавите и друг вид такава. Става въпрос за малки кръгли лампички, които да закачите около парапета. Тези нежни светлинки ще допринесат и за леко романтична атмосфера.

Ваза

Така модерните бохо пера, които слагаме в големи и високи вази, също са изключително подходящи за любимия ви балкон. Поставете ги в някой от ъглите и вижте как празното пространство вече е освежено. Ако не ви допада този стил, може да се ориентирате към зелените цветя в саксии и да изберете любимия си сорт. Други хора пък избират плодови дръвчета като лимонено, маслинено и т.н. Ако все пак не ви допада идеята с цветя и пера, може просто да закачите картина или интересно кръгло огледало на стената зад масата и столчетата.