0

П евицата Кали отпразнува по нетрадиционен начин рождения си ден и се превъплъти в Уенсдей Адамс на личния си празник. Всичките гости на тържеството бяха пременени като различни герои от любими филми или детски книжки.

Парти

Изборът на Кали не е бил случаен, тъй като тя разкри пред „Телеграф“, че намира много общи черти между нея и Уенсдей. „Това ми е любимата героиня. Много е самоуверена и винаги е на обратно на всичко. Асоциирам се с нея“, сподели певицата и допълни, че цялото й семейство са я подкрепили и са влезли в образите на семейство Адам. „Моето семейство бе семейство Адамс. Имаше 12 различни маси, всяка със собствена тематика. На всяка от тях имаше и различна торта спрямо героите, които седят на дадената маса“, допълни още Кали. Сред гостите виждаме Пипи Дългото чорапче, принцеса Елза, Ариел, а колегата й Илиян е в образа на индианец.

Всъщност изпълнителката винаги е държала на различните партита по повод празника си, затова предварително направила една вайбър група, в която добавила всички 60 човека, които е поканила, и първо им задала въпроса кой е любимият им герой от детството, а след това им обяснила, че това е техният дрескод за партито. На събирането всички играли различни състезателни игри, предварително измислени от нея. „За 3-та година го правя. Започвам подготовката месец преди рождения ми ден и така се спасявам от така наречената сатурнова дупка“, смее се рожденичката.

Като Уенсдей от сем. Адамс

 Като Уенсдей от сем. Адамс

Музика

За празника си Кали си пожелава да й се случват само хубави неща както в личен, така и в служебен план. И ако за личния си живот отказва да говори, а само споделя, че е щастлива, то за работата разказва с охота. Последният й проект „Отначало“ е лирична поп балада по музика, текст и аранжимент на Ангел Проданов (Acho). Микс и мастър – Blu Fox Studio.

Семплото видео е заснето в звукозаписното студио и е наситено с много емоция. „Като излезе песента, и ми звънна една от най-близките ми приятелки да ме попита дали всичко е наред в личния ми живот, тъй като през годините доста често се е случвало да изпея нещо, което преживявам, но този път не е така. Просто много ми хареса песента, като я чух, а тя беше напълно готова и си я взех. Тя си ми е осиновеното музикално дете (смее се)“, споделя Кали. Тя е доволна и от екипа, с който твори в момента, защото я карат да бъде себе си и извличат най- доброто от това. „Откакто срещнах Ачо и Панчо, момчетата, с които създаваме песента „Тук“, имам голямо желание за бачкане. Много ми е приятна атмосферата и не ме пресират като творец, чувствам се себе си и обличат всеки експеримент в музика, текст и клип“, допълва гласовитата брюнетка.

Колегата й Илиян беше маскиран като индианец.

 Колегата й Илиян беше маскиран като индианец.

Грешка

Освен тази нова песен Кали подготвя и ново фолкпарче със Спас Лазаров. С днешна дата тя съжалява, че някога е казала, че се отказва от фолка. „В едно предаване го казах. Имах такова намерение и се извинявам на феновете си. Човек не трябва да казва „никога“ и да не се изказва неподготвен, а трябва много да внимава, защото когато аудиторията е голяма, това, което си анализират хората, следствие твоите думи, може да бъде много разнопосочно и да донесе негативи както в моя случай. Имах такова намерение, исках да се занимавам само с концертна дейност, мислех си, че не съм подходяща за попфолк клубовете вече, предвид възрастта ми“, казва изпълнителката на вечния хит „4-4-2“ в предаването „На кафе“. Дразни се, като чуе, че се завръща на сцената, защото никога не я е напускала, макар да прави още няколко неща. „Никога не съм изчезвала. Откъде да се завърна? От 15-годишна само това правя. Да, вкъщи търгувам, сега се записах да уча дигитален маркетинг, завършвам си испанския език, но музиката винаги е на първо място“.

Възпитала е джентълмени

Кали е горда майка на трима синове, но само един в момента живее с нея. Най-големият Георги е на 23 години и вече е взел живота си в собствените си ръце. На въпроса дали е запознал звездната си майка с кандидат-снаха, Кали отговаря: „Не. Той може би ги пази тези неща за по-нататък. Аз съм възпитала момчетата, че трябва да създават семейства тогава, когато са истински сигурни, че тази жена до тях е тази, от която ще имат деца и ще изтърпят с всичките й недостатъци, за да не допускат моите грешки да имат три деца от трима различни партньори. Не е хубаво и не съветвам никой да върви по моя път“, откровена е Кали. Средният й син Марк заминал за Виена да учи и живее при баща си. Последния път, когато й се обадил, й казал, че всички момичета са много впечатлени от него и нямало друг такъв джентълмен. Като чула това, певицата се почувствала страхотно, че е успяла да отгледа така синовете си, защото Жорко също е кавалер. „Сега остава да направим и Алекс такъв. Той е прекрасно дете. Прекарва половината време с мен, а другата половина с татко си. Различно е възпитаван от другите ми двама синове. Баща му и баба му много активно участват в живота му и съм много доволна от това“, казва още Кали.