0

Н а Брад Пит му трябва жена със силен Сатурн в хороскопа, казват водещи западни астролози.

Холивудската звезда досега има два брака, но на хоризонта скоро не се задава трети, макар че той е възможен. Най-добре е да е с жена със силен Сатурн.

Мързел

59-годишният актьор носи детското в себе си. Роден е на 18.12.1963 г. Най-силният елемент в хороскопа му е квадратът на Марс с Юпитер. Той дава големи амбиции и способност дълго да се върви към набелязаните цели. Интересно е, че в хороскопа си Пит има Слънце, което не влиза в никакъв аспект с астрологична планета. Слънцето носи много енергия и талант, но и някакъв особен астрологичен мързел, който не иска нищо да постига. Няма вектор на желание да се движи в някакво конкретно направление. Но и няма възможност пълноценно да разкрие потенциала си без друг човек до себе си. Дори ако всичкото честолюбиво желание от аспекта между Марс и Юпитер се реализира, той няма да почувства от това вътрешно удовлетворение. Винаги ще се чувства неразбран и недооценен.

А нито Джоли, нито Анистън (с тях са двата му официални брака) образуват аспект с необвързаното Слънце на Брад Пит и това усложнява връзките с двете, убедени са астролозите. Затова бе логично на тях да се сложи край. В обществото това създава впечатление, че Пит не е държал особено на връзките си с двете колежки, което е разбираемо от хороскопа му. Макар че в последните дни Брад е настроен сантиментално и си припомня с постове в социалните мрежи сватбата с Анджелина, като постоянно пуска снимки от нея.

Конфликт

Слънцето в астрологичен смисъл е планета, която си е сама достатъчна на себе си и нейният притежател не чувства особена нужда от същество до себе си. Което влиза в конфликт с другите му астрологични аспекти, защото те изискват той да има човек до себе си и другият да бъде водещ във връзката, отсичат експертите.

Дали Пит ще има нов брак в живота си зависи от това ще срещне ли жена, която включва в аспект неговото необвързано Слънце. Но самият той няма да тръгне да търси партньорка, с която да влезе в брак. Това трябва да е нейна инициатива.

В последно време Брад е свързван от светските издания с Инес де Рамон. Тя се разведе с Пол Уесли, познат от „Дневниците на вампира“. И намери утеха при Пит. Започнаха да излизат заедно, но засега астролозите не казват дали тя ще е жената на живота му.

Венера в хороскопа на Пит показва, че той няма голяма потребност от дълбока и разтърсваща любов. Не е романтичен по хороскоп, във връзката цени предсказуемостта и верността на партньорката. Него го привличат сериозните, успешни жени с опит. Той няма против те да бъдат водещи във връзката, но не е мъж под чехъл.

Луната му е в Козирог - това говори за рационалност при избора на жена и консервативност в семейните отношения.

Хората с Венера в хороскопа и Луна в Козирог не бързат да встъпват в брак. Те са самотници по природа. За брак се замислят, когато се смятат за съзрели, а това може и никога да не се случи. Но при тях понякога се появява практическа необходимост от създаване на семейство.

Пит има нужда от семейство, но сам няма да търси жена, а ще чака тя да го намери. Няма да бърза да се обвърже отново. Може да се ожени, ако има случайна среща с жена, която е мъдра по природа, зряла. И най-важното от астрологична гледна точка – тя да има важни елементи в Козирог и задължително да е със силен Сатурн в хороскопа си.

  • Роден: сряда, 18 декември 1963 г., 6:31 сутринта, в Шоуни, Оклахома, САЩ.
  • Слънце в Стрелец. Астрологичен знак: Стрелец
  • Луна в Козирог.
  • Връзки: Козирог, Стрелец, Дева.
  • Доминанти: Юпитер, Меркурий, Плутон.
  • По китайския зодиак е Воден заек.
  • Нумерология: Път на раждане 4.