0

А ктрисата Ирена Милянкова, която ни е позната като половинката на мафиота Джаро в хитовия сериал „Под прикритие“, озвучи анимационното филмче „Алберт“. Екранната Съни, която се превърна в ябълка на раздора за гангстерите, е гласът на главната героиня в детското - Джумила.

Анимация

В това приключение на дубльори освен красивата Ирена се впуснаха и звездите Цветелин Атанасов-Елвиса, Радина Тотева, Тик-Ток сензацията Калоян Димитров и други. Алберт, който е главният герой в анимацията, се озвучава от рапъра Ивайло Иванов-Играта. Според сюжета неговият герой е умно момче, родено в малкия град Кели, което постоянно се забърква в пакости и създава проблеми на жителите на града. Един ден решава да си върне доброто име, като компенсира за това, че е разбил градската статуя на хиляди парчета. Обещава да се впусне в големия свят и да се върне като капитан на балон с горещ въздух. Със себе си взима най-добрия си приятел Егон и голямото приключение започва. В една стара бъчва двамата малки приятели отплават към света.

Педагогика

След като Милянкова се справя блестящо със задачата си на дубльор, продължи с ученето на третото си висше, което завърши официално преди дни, видя „Телеграф“. Преди 4 години моделката записа специалността „Специална педагогика“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Горда от себе си, Ирена побърза да сподели радостната новина в социалните си мрежи пред почитателите и приятелите й. „Благодаря на всички мои близки, роднини и приятели за подкрепата през периода на обучението ми. Благодаря на моите прекрасни деца, които с търпение и разбиране се отнасяха към мен, докато се подготвях за поредния изпит. Благодаря на мама, че повярва в мен, и на моята сестричка, която винаги се е вълнувала повече от мен за постиженията ми. Благодаря на моите преподаватели от катедра “Специална педагогика” към СУ “Св. Климент Охридски”, които бяха истинско вдъхновение и пример за мен! Благодаря на моя любим човек, който беше плътно до мен и ми даваше сили да продължа. Благодаря на невероятните си колеги, които ще нося в сърцето си цял живот. Ако не бяхте вие, нямаше да успея! Благодаря ви“, написа синеоката блондинка под кадрите от дипломирането й. Още преди да грабне дипломата си, Ирена започна да преподава в столично училище на дечица с увреден слух „Проф. д-р Дечо Дечев”. Актрисата неведнъж е споделяла колко много обича децата и най-после е успяла да намери своето призвание – сред тях. Училището е най-голямото у нас за деца с увреден слух. В него учениците са от цялата страна, като започват от детската градина и завършват 12-и клас. Там се учат да произнасят звукове и да говорят. Практикуват различни видове спорт, творят с глина, плетат и тапицират. До редакционното приключване на броя Милянкова не отговори на мобилния си телефон, за да разкаже повече за студентските си години.

С децата в училището

 С децата в училището
Instagram

Фитнес

Ирена е една от звездните майки у нас, но от многодетните. Тя се радва на цели шест деца. Въпреки това моделката винаги е изглеждала в перфектна форма. Актрисата сподели, че от края на миналата година е започнала да работи с двама професионални треньори във фитнес залата и да спазва строг режим. „С Влади и Иво започнахме промяната през ноември. Със специално изготвена тренировъчна програма и хранителен режим ще изваем силно и здраво тяло“, споделя самата тя. „Решени са да ме направят атлет“, допълва хубавицата. Милянкова често споделя кадри от залата, както и видеоклипове, на които разкрива част от упражненията си. А ето откъде и големият й син Уилям Чолов е наследил любовта си към спорта. Той тренира бокс от години и има много медали от състезанията, в които участва по света и у нас. Едно от последните постижения на българския национал е втори сребърен медал за България от финалите на турнира по бокс за купа „Странджа“ в категория до 75 килограма.

Във фитнеса с двамата треньори

 Във фитнеса с двамата треньори
Instagram

Дъщеря й Мелани върви по нейните стъпки

Мелани-Роуз е първородната дъщеря на Ирена Милянкова и Росен Чолов-Чолата. Камерата определено харесва красивото момиче, тъй като тя уверено върви по стъпките на майка си като модел и актриса. Хубавицата едва когато беше на 14 години подписа договор с модна агенция. Освен като професионален модел тя се изявява и като актриса и прави първи опити и на театралната сцена.

С децата й

 С децата й
Instagram