0

Е х...мануела... би трябвало да се нарича тази жена, която не спира да изненадва. Дали тази визия не е финансирана от остатъците от Кремиковци или далечни скици на Пако Рабан са намерени на битака и осъществени върху нея? Сутиенът наподобява автомобилно делко, разбира се, малко катастрофирало, но все пак метален чарк. В колието са се събрали огънати чистачки, деформиран фар и ляв мигач - истински москвич на старо, ребрандиран странно и не на място. Полата очевидно е сенник на кола, намерена обърната в някоя падина. Евала, такова модно откритие скоро не бях наблюдавал. Предна решетка от същата кола ли е токата на този колан, или ток е ползвал онзи, който го е сътворил. Виждам две въздушни възглавници, гарантиращи здравината на този стил, каквото и да си говоря аз. Украшенията по китките ме карат да мисля, че Емануела е бъркала някъде около двигателя, а дребни части от него са полепнали по ръцете й. 

Фики подражава на английската кралица

Кому иска да направи впечатление Фики с розовото си сако? Онзи парад мина, следващият кой знае кога ще е. Розовото върви с оранжева шапка, ако певецът иска да се прави на английската кралица, но ако върви по стъпките на Елтън Джон, трябва да постави някоя и друга брошка и перо. Не казвам перото точно къде да е. Хубаво е попфолкът да разшири модните си познания и в тази връзка Фики се справя добре. Липсва лек баланс, като например розовото да не се каръщисва с черно, а нещо по-финяшко. Стойката, заета от Фики, отива на друг вид облекло, а очилата нека върне на съпругата си. Питам се, няма ли Галин по-голяма нужда от розово сако, отколкото Стораро? Бих посредничил между такава размяна, а гаджето вика - с тези двамата не те пускам никъде. Ако знае баща ти, отвърнах му.

Бекъмови да свикат моден съвет

Никак не обичам да критикувам приятели, но щом е за рокля, ще го направя. Ето, Виктория Бекъм - жена от модно котило, ми изглежда в тази рокля като огромен гущер. Вместо с червени очи, тя е с червени обувки. Оставете това, но и с червени чорапи. Роклята би прилягала повече на наметало върху канапе в хол, но на Виктория не може да се противоречи. Дейвид (здрасти, пич) сияе в бледосиньо, което намирам, че изобщо не е неговият цвят. Сакото му е хибрид между лекарска униформа и такава на сумист. Панталонът не е добре скъсен и пада като пиян върху обувките. Какво е това съоръжение, наподобяващо раница? Гаджето вика - раница е само че Бекъм я носи отпред. Мисля, че е добре моите мили съседи да си свикат моден съвет.

Странен Гала спектакъл до Рачков и Стефан

Трио „Леле, мале...“ представя за вас есенно-зимна колекция „Отчаяние“. Димитър Рачков, който поддържа средната фаланга, се обръща към модните си „избиратели“ със синя риза, позната ми от времената в градския транспорт. Приветствам поривите на Рачков да ме имитира, но защо образа ми от онези усърдни ватмански години? Стефан на Гала е в собствен галаспектакъл в черно, какво като не е модно. На дънките му виси нещо като сантиметър, точно отпред. Това ли, Стефчо, истинският размер или... Гала пръска свежест на макс и отново изглежда целуната от съдбата. Дантелената феерия върху нея хем я разхубавява, хем подчертава някои едри части. Може да е от снимката, може да е от тортата. Тримата общо ли празнуват 50...?

Симона и Маймарова облагородяват есента

Националната ни гордост Симона Пейчева влиза в есента по един неподражаем начин. Тя смесва в стила си топъл плетен пуловер, дънки и модни обувки. Симона блести в бяло, което подчертава фините й черти и крехка фигура. До нея бизнесдамата Цветелина Маймарова също изповядва тази стилистика в лицето на дълго манто от фина кожа. Кралицата на козметиката разхубавява пейзажа с мек вълнен шал, с който противодейства на есенните температурни промени. Двете приятелки са отличен пример за дамите в своето поколение. Те са неизчерпаем източник от модни насоки, с които обществото често се съобразява.