0

Галена и Диона - естетически близначки

Гаджето ми каза, че това са Галена и Диона, но коя коя е не мога да отгатна. Дамата вляво, красива по своему, предоставя на зрението сексапилна гледка. Великолепие, поднесено обаче на маса, където комбинезон не ми се струва подходящ. Ако не е комбинезон, как тогава тя би нарекла облеченото и защо въобще го е облякла, като почти всичко по нея се вижда. Надявам се да е досадна сянка, но дясната ръка май е пълна с татуси, чийто смисъл не долавям. Бляскава очна линия (искам такава и аз), добре обработени скули, само да не беше това превъзбудено парче плат върху нея. Жената вдясно, ама наистина не ги различавам двете, има подобна очна линия, затова може да се възползва от комплимента, който направих на събеседницата й. Пайети като двулевки се търкалят по роклята, бих предоставил едно дайре и да си направим купона. Виждате ли, както и аз, еднаквите прически, почти еднаквия грим, трябва и ние с Брат Пит да си направим такива. Толкоз.

Щерев и Надето - уговорен цветови мач

Добре седи Етиен Леви, вече почетен професор, в този кадър. Имам своите забележки, но понеже се надявам един ден да направим заедно песента „Хава нагила“, ще ги премълча. Надя, която е имала своите добри попадения, този път позира с пола, която или е ламаринена и опушена, или е лош ефект от осветлението. Също и цветът - той прилича на повърхността на бабината ми печка на дърва и въглища, на която си печехме филии с хляб. Размъкнат розов пуловер размразява атмосферата и пърха във въздуха сякаш е заблудена пеперуда. Студено ли държат в студиото на това предаване, та Стефан Щерев се е облякъл с жилетка, която прави тялото му едро. Лилава вратовръзка цепи мрака. Панталонът говори, че цветовият мач между него и Надето явно е уговорен. Резултатът обаче е нула на нула.

Нети с ботушки ала Хелга

На устата ми е да кажа, помести се, Нети, за да видя тази прекрасна врата зад теб. Но не съм тук да коментирам врати, а хора. И в този хор от подробности, накацали по талантливата звезда, най-вече ми грабва окото полата. Тя представлява подобие на балетна пачка и като шотландска поличка обикаля таза. Явно е само декоративна, защото бежовият плат отдолу изглежда правилен според сезона. Хубав шал (имам същият в оранжево), но ботушите ми се струват в повече. Това е, защото не харесвам жени с ботуши, напомнят ми на Хелга от „Ало, ало“. Палтенцето подхожда по-скоро на някоя женица, тръгнала с автобус за Бачковския манастир, но изпуснала го в последния момент. Нети показва изключителна прическа, която за жалост не подхожда на нито един елемент от облеклото. Нямаше да забележа чантата, ако не беше този ремък, на който пише Forever young. Както казваше Йорданка Христова - хайде, холан...

.

 .

Есил смело въвежда виолетовото

Една наистина изключителна рокля, придала на Есил Дран визия на световна звезда. Виолетовото изпълва пространството, където всеки цвят или форма услужливо се съпричастват с него. Благородният цвят тече като приказна река по финия силует на звездата, номинирана за наградите „Певец на годината“ през април. Отличната симетрия, добре разпределените разкрития от тялото, общата модна култура на Есил, всичко това е заразително, ведно с перлите и останалите бижута. Дюран умее да позира, в което се съдържа великолепието на общия й силует. Тук има сдържаност, мимиките са премерени, но като една ненадмината сценична кокетка тя ни дава площ за мечтания, намеци за още естетически надежди.

.

 .

Род Стюарт е от странен моден... род

Не сме от един род с Род, но нека бъде част от семейството на коментираните. Здрасти, бай Роде, какво ще пиеш... И така, Род Стюарт, смятам, че сакото ти не е съвсем в мъжки род, можеш да го завещаеш на един добър наш певец, който трупа подобен гардероб напоследък. Вече чувствам болката отляво, докато съзерцавам баналното колие. То сякаш търси някакъв вид адаптация с останалото, но не съвсем успешно. Впитото бяло елече увлекателно се разминава със сакото и аз бих го изхвърлил още там, преди сто лета... Единственото нещо, на което коланът подхожда, това е микрофонът. Но толкова старание за един микрофон не си е работа. Бай Роде, дето вика леля Стоянка, чистачката, иначе си пич, ама пусни това сако в отпуска. И побързай, че ей сега ще стане по първи петли...

.

 .