0

С акото на Васил Найденов или е нападнато от светулки, или е проядено от молци. Затова през тези дупчици прониква светлина и създава определено усещане за тържественост, каквато обаче генерално липсва тук. Всеки си носи годините както може, но Найденов напоследък прекалява с напълно неподходящи нему сценични облекла. Това е не само мое мнение, а и на хората, с които общувам. Смятам, че Кеца трябва да помисли за прическата, а доколкото складовата наличност там допуска най-практично е да си избере хубава шапка. Аз лично бих инвестирал в стария си приятел и бих му донесъл две от Лондон.

Светлана, вземете си моден отпуск

О, модни змии и гущери, о, сто дяволи на естетиката, откъде сте изнамерили, че и ушили този плат. Обсъжданата напоследък Светлана Гущерова не заслужава тази дреха, предвид всичко, което пишат, че й се случва. Но едно зло не идва само и облеченото потвърждава това. Следа от общата тъга има и в прическата ала ранна Ивана Тръмп, чиято ранност е била в ранните години на Доналд Тръмп. Оттогава е изтекла много модна вода, но тя като че ли не е успяла да отмие десени като този. Гаджето ми, който все още не носи очила, ми тика снимката в очите да съм видял гущерчето в засуканото лого, което ще рече, че пищималче 1 и пищималче 2 са по дизайн на Гущерова. Пожелавам й да се възстанови по всички направления, най-вече естетически.

Мария в гущерово, без да е Гущерова

В днешната ни коментарна колекция имаме Гущерова Светлана и Мария, бивша Гущерова, облечена в цвят на гущер. Това ансамбълче е така смехотворно в очите ми, че би ме било срам да го сложа на простора си. Може би е плажно облекло и тогава ще си върна думите назад, но не мисля, че е такава работата. Намирам Мария за умно момиче и подобна атракция с обратен знак няма място в гардероба й. Чантата - в друг вид гущерово зелено, изпъква като „Вартбург“ до водоноска, но и това не е комплимент. Мария е сложила толкова банални обувки и те нямат нищо общо с облеченото. Косите са изрядни, но ако певицата е тръгнала така на плаж, то те моментално се превръщат в неподходящи за целта. Какво се оказва, че откъдето и да се погледне тази визия, нещо не е наред. Все пак весело лято, скъпа Мария, благодаря, че ме развесели.

.

 .

Белослава, марш обратно в кухнята

Надявам се, не казвам голяма дума, но облеченото от Белослава е като манта на хигиенистка. Това нито ми изглежда модно, нито превръща певицата в секссимвол, тогава защо е там... Ако Белослава бе заснета така по време на поход, нямаше да ми направи впечатление, но щом държи микрофон, значи е на сцена, а това задължава. Тази манта или гащеризон - и двете с еднакво неприятно звучене, освен това е дънкова, което добавя още ненавист у мен, особено когато са носени от жени. Прическата е повече от нетърпима. Гаджето, с което вечеряме често в ресторанта на Белослава, предположи, че се е появила така между правенето на пържени картофи и яйца по панагюрски. Но защо е трябвало да пее между двете... Гаджето пак се обажда, за да предположи, че това може да не е микрофон, а пасатор.

Раева като героиня в „Зелената стара чешма“

Илиана Раева едва се забелязва в този букет от разноцветни гюлове. Прилича ми на мома, тръгнала на сгледа, липсват само стомните, кобилицата и китка здравец зад ухото. Даже дочувам първите тонове на песента „Зелената стара чешма“. Илиана е мъдра жена и вероятно знае, че има етапи от живота, в които трябва да си внимателен какво обличаш. Това тук не приемам за нито един етап от нейния живот. Казвам го, защото животът на Раева е на онлайн показ почти постоянно и мога да проследявам растежа на косите, на гардероба и почти на всичко. Илиана ще постъпи разумно, ако преотстъпи роклята на някоя дама със скромни възможности и я замени с една бяла, семпла, украсена с перли рокля.