0

Кобилкина облечена до разсмиващо

Не мога да произнеса ансамбълчето на Кобилкина, така както тя се затруднява в произнасянето на някои български думи. Ако няма да съм груб, нека кажа, че госпожата е последното, на което отива балетна пачка или нейното подобие в кроежа на тази пола. Тук имаме сблъсък на материи, както и липса на всякаква концепция, освен ако концепцията не е била да ни разсмее. Мен лично успя. Надолу ботуши, сякаш не е в някакъв луксозен резорт, ами ще прекосява сибирските тундри. Мисля си, ако фотографът беше щракнал палмата над нея така, че да я приближи до прическата, щях да съм по-доволен Наталия да е с палма на главата, отколкото така. Сакото е нещо между униформата на Будьони, китайски Шанел, молдовски Слава Зайцев и да не изброявам още каквото си мисля.

Меди в четири нюанса черно. Не, моля!

Какъв Меди-камент да приема, за да понеса още едно черно облекло, това на изпълнителя Меди. Той е толкова чаровен, че ще му простя да се яви на прага ми само по боксерки, но на сцената си има други правила. Черната траурна риза обезличава симпатичния мъж, а опитът да блесне с навитите ръкави го прави да изглежда много предсказуем. Да, татуировките трябва да бъдат видени, но те биха изпъкнали по-добре с бяла риза. А каквото има да изпъква около дънките, имам предвид коланчето, можеше да бъде заменено с един силно прилепнал панталон. Относно коланчето, нека го върне на кученцето, от което го е взел. Разгадавам шифрите под брадичката му и виждам числото 73. Това, ако беше Тамара Глоба, щеше да ги събере, раздели, умножи по датата и по момента, корен квадратен от часа на раждане, плюс събиране с числата на Софи Маринова, ама ето че работата стана дебела. Ние с гаджето ще Меди-тираме, празници са. Чао.

Раева, беж от това бежово

Според поста на Илияна Раева тя е на елегантна церемония за връчване на награда. С този тоалет ли, скъпа Раева... Очевидно с този. Не намирам нищо стилно в този цвят и плетено поло, което понякога се носи в Лондон за така нареченото неделно печено. Но то няма нищо общо с елегантността, просто обикновено облечени местни си хапват за няколко паунда плюс бира. Озадачаващо е колието, поставено над поло яката, простете ако снимката е правена през 1989 година, но тогава помня имаше такава мода на Магурата. Гаджето ме стрелка с поглед и наивно пита как госпожата си запазва прическата, когато поставя и сваля полото си. После двамата разбрахме защо аз никога не нося поло.

Наско, клати ми се абажурът. Ще минеш ли?

Каква радост, какво веселие, какво несвястно припадане по черното. Та, Наско, който ми е почти набор - усмихвам се - може спокойно да се наслади на оставащите му се естетически години в експерименти. Но не черно. Защо черно? Да е имало скоро траурен случай в хип-хопа, не дай Бог, не бива. Но певецът така е прекалил с черното и тук-там сребро, че не ми хрумва друго освен траурен повод. Татуировките изглеждат позалинели, може би е време да ги претушира, да ги освежи. Плетеното кепенце го прави да изглежда на един от отрицателните герои в „Сам вкъщи“, а черният торбест панталон, с толкова много джобове - на обикновен електротехник. Наско, знаеш ли какво, брат, нещо абажурът ми се клати, ще минеш ли...

Терзийска – моден отличник на сезона

Жизнерадостна визия на успяла жена. Това е впечатлението ми от топсчетоводител Камелия Терзийска, която придобива все повече естетическо влияние в светските и бизнес салони. Днешният й избор е достоен за похвала. В него има празничност, каквато повечето дами си отказват. Покоряващата дантела по деколтето отваря леко класическия и дисциплиниран силует, по плата се стичат сенките на светлините и придават на роклята различни състояния. Бижута, прическа и поведение - отличен шест.