0

Т ова е положението, Минке, както казваше баба ми Гинка. Ще съм справедлив ли, ако сравня облеченото от Кристина Патрашкова със старомоден дюшек? Райетата са на кестерме, което говори за опит за облагородяване, но успехът според мен е оскъден. Патрашкова, минала през толкова модни интерпретации, май се е почувствала уморена и е пожелала да направи модна дрямка върху подобието на дюшек. Гала блести, и то в истинския смисъл на думата. Не бих казал, че точно това бих й предложил, ако съм неин стилист, но нямам особени забележки. Кристина Димитрова е черешката на тортата в това трио. Харесвам начина, по който изпъква между двете госпожи. Черно и синьо са една отлична комбинация за жена в разцвета на силите си, която знае какво иска и как го постига. 

Моден Кастро е полазил Джаферович

Добро утро на холограмата на младия Фидел. Ще сКастря този млад мъж Джаферович, задето се носи като кубински бунтовник. Свършиха ли всички виолетови, жълти и тюркоазени костюми, та достигна до милитъри такива. Военизираният му вид дали говори, че ще го пратят в дълъг запас и ако е така, може ли да ми даде някой адреса на поделението. Няма шега, Ваня заслужава да му бъде занесена манерка с подгряващо питие. Добрият ми приятел е седнал малко бабаитски на този стол, но спокойно, уважаеми - това си е типична балканска черта. Разгърдената риза, навитите ръкави, герданче някакво в нищото - всичко това прави Ваня донякъде секси, но по-скоро странен, особено когато не е кубинец.

Янева с препратка към деня на шегата

Далече е от днешна дата първи април, но Цвети Янева прави интересни модни препратки към деня на шегата. Що за дреха е това, която се доближава по десен до някоя фасадна закачка на група деца със спрейове. Експериментите са най-бързият начин човек да се издигне естетически или пък да сбърка. Смятам, че Янева е в последния случай. Цветовете ми въздействат обезкуражително, съсредоточаването на жълтите точки в бюста ми говори, че създателят на това още има жълто около устата си. По точковата система мога да оценя това на едва три точки. Дунапренената наслада оставям на морското дъно, към което певицата очевидно се е насочила. Предвид, че това едва ли е нещо повече от екип на търсач на подводни усещания. 

Бехар, не си водещ на куклено шоу

Пред олтара на този фотос ми иде да извикам: „С мен ли намери колегата, да си мери... ризата“. Имам подобна, скъпи Бехар, но считам, че на мен тя ми подхожда повече. Освен това всичко е в начина на носене и излъчването, а аз намирам, че на мен подобен стил повече ми отива. Прощавай за краткото модно обвинение, но приятелите са за това. Въпреки моята добронамереност към Максим максимално съм смутен от дължините на ръкавите и панталона, от позата и от ливналата отвсякъде риза. Та, Максим Бехар, ти не си абитуриент, нито си водещ на сутрешно куклено шоу. Остави тези дрехи за онези, на които подхождат, и си потърси графитено сив костюм с вратовръзка бордо и бодро си ги носи. Бевакаша.

Илияна Йотова - дворцово перфектна

Великолепен букет е получила вицепрезидент Илияна Йотова, необичаен, екзотичен и летен. „Портокали в целофан“ се връзват отлично с облеченото от Нейно Превъзходителство, която днес блести с красива виолетова рокля. Над нея с много находчивост е добавен дамски блейзър със златни копчета, въздействащ строго, макар и женствено. Прическата на г-жа Йотова е прилежна, стоежът е добил характеристики, които биха били оценени на най-високо дворцово ниво. Добре подбрани са и обувките, в които се оглеждат висшата мода, добрият вкус, разнообразието.