0

Ч увства ли се добре Нели Рангелова с тази рокля - вероятно да. На мен облеченото ми прилича на набързо отнесено театрално перде, под което цъфти вечната хубост на певицата. Защо хората стигат до такива сценични експерименти, не ми е дадено да знам, но Рангелова трябва да посети някои модни семинари за опресняване. Черното и бляскавото винаги са били атрибут на нощните клубове, макар и някои големи сцени да са се подлъгвали. Нели явно търси да покаже или подсили сексапила си, но според мен не е намерила правилния подход. Има твърде дълга игра на плата с кройката - погледнете как в деколтето се скупчват поредица от натрапчивости, които можеха да бъдат избегнати. Харесва ли си певицата тази дълга извивка около бедрата - допускам, че като чете това - вече не. Ще кажа добра дума са прическата и цвета на косите, но настоявам за втори опит в дрехата.

Еми Стамболова, какВО правите с Камен

КакВО правиш, Камене, какВО? Защо ли ми е позната тази синкава ризка, показвана може би неведнъж в ефира... Въпреки основно мръчкавата визия, обладана от тъмносиньо сако, ризата се натрапва като гайтан на бюстие на попфолк певица. Сакото може да „издържи“ на екран дълги години, може и то да има честта и славата да е показвано често, види се Камен Во е мъдър и предвидлив Телец. Събеседничката му Еми Стамболова плува в океан от змийска шарка, нещо като модна шарка, но лечима. Долавям лекото превъзходство, с което талантливата певица позира. Дали не се идентифицира с шарките и с първообраза им. Съмнявам се, но може да бъде допуснато. Напълно излишно коланче, аксесоарите са блудкави и потъват в крещящата визия, която можеше да бъде по-обрана.

Глад за стил при Гладнишка

Бях гладен за Гладнишка дълго време и ето че това бе предотвратено с тази снимка. Потънала между пеперудени крила, те за жалост не я извеждат високо в естетическата ми орбита. Зеленото сако тежи и смрачава женствеността й. Дали не играе в някое от продълженията на „Ало, ало“ или недоспал стилист се е намесил тук... Милица прилича на симпатична жена от запаса, чиято куртка не е по мярка. Треволяци висят от ръкавите на талантливата госпожа - предполагам, че ролята й е включвала претършуване на блатни местности. Черният клин описва една продължителна магистрала, по която не искам да се возя. Желаещи за винетки, моля... Ботушките потвърждават предположенията ми за нещо военно, но в никакъв случай - милитъри. Шапчицата седи самотно. Гаджето пита дали мястото на пеперудите не било в стомаха. Предположих, че там местата вече са заети с друго. 

Иво Димчев в апокалипсис от графити

Предполагам, че когато го поканят да дари дрехи за визията си в „Мадам Тюсо“, Иво Димчев ще подари наличността от този кадър. Тя го отразява така, както Елтън Джон брошките, както Елвис прическата и както мен - шаловете. Всъщност тук Димчев сякаш е събирал идеи от всички споменати, като е прилагал похватите си на моден идеолог с кратък стаж, за да се противопостави на статуквото. Гаджето ми ме стрелка и пита с очи дали Иво щял да разбере точно какво съм искал да кажа. Разбира се, че ще разбере и точно заради това ще спре да ме кани на нощни кюфтета. Голям праз. Вижте шапката - златна и еднодневна. Не вярвам тя да издържи на едно ходене под дъжда или да не й падне позлатата на слънце. Воистина, въздържам се да предполагам кое от виждащото се е облекло, кое татуировка и кое – самият Димчев. Съчетанието на всичко това е като стена с графити на начинаещи. 

Беновска - един неспокоен букет

Рано е за пролет, скъпа ми Беновска, и късно е, либе, за китка, ако мога така да се изразя. Сакото на журналистката позволява да се ориентираме къде би могла да бъде тя в тъмно помещение. Фосфорните цветове улесняват видимостта, но пък тя не е служител на чистотата, за да се нуждае от това. Не харесвам жени с плетени рокли, мъже също де. Но при Беновска разминаването на материи е дори симпатично - едрата плетеница на роклята е като старша монахиня в манастир за благородни девици. Набиваща се на очи, властна, перфидно неприятна (роклята). С което не казвам, че сакото е благородно или девствено. Одобрявам заразителния чар на Илияна – части от него наистина са разпръснати по бойното поле на сакото. Мога да допусна, че оранжевото и розовото ще застанат в моя подкрепа.