0

Д обре дошла на Сашка Васева на нашата страница, тя толкова много ни липсваше. Днес певицата от Ресилово поднася нова визия, с която номинацията за “Златната скилидка“ е още по- утвърдена. С новата си прическа тя наподобява на колежката си Луна, а с роклята - на някоя прохождаща секретарка, решена да съблазни шефа си. Но говорим за секретарка в цех за палети, а не на борсата например. Каквото не ми допада тук, са тестетата карти, пръснати по плата. Дължината на облеченото е неизмерима - ту мяза на огромен спален чаршаф, ту на рокля, чийто етикет гласи - „Пазете от огън“. Усещам скърцащата материя и си казвам дано не се разминат на някое парти с келнерка, облечена в полиестер. Тогава бих ги посъветвал да се включат към някоя електротурбина и да окуражат износа на ток. Обувките на Сашка и средата, в която се е снимала, могат да бъдат поставени в бункер и никога повече да не бъдат показвани на обществото.

Соня Немска – ехо от „Робинята Изаура“

Винаги съм предпазлив да не нараня естетическите чувства на Немска. Това е френска парадигма с английска порода хумор. Така че Немска защо се прави на арабска с тези наноси от гайтани, дантели, пискюли и прочие... Може би талантливата певица участва във филм и това да оправдава избора й. Чудя се каква ли ще е героинята й, след като учебниците ни вече са пренаписани и трябва да стъпваме по тънък лед да не докоснем нечии чувства. Да е унуката на баба Хафизе от „Листопад“, пак не вярвам, макар да не съм виждал нито бабата, нито внучката. Да е някакво далечно телевизионно ехо от „Робинята Изаура“ - то в този свят на политическа коректност и това не трябва да си помисляш... Дали Соня не иска да ни разходи някъде из Родопите - пак ще премълча. Думата ми тук беше, че с какъвто и мотив да е подбрано това, то ми носи тъга, а Немска разполага с една великолепна виолетова рокля, която да я превърне в модна богиня.

Мегз носи естетическо главоболие

Заради одеждите си Мегз ми прилича на девойка, минала през щедро украсена витрина и закачила съдържанието върху себе си. После пред някое огледало е натъкмила складовата наличност по силуета си и ето ви резултата. Тук изобилства златно, органза, дантела и всичко онова, което ме води до естетическо главоболие. То сигурно се лекува, ако на всичко това се постави едно родопско одеало. Ако това на главата не е част от паднал полиелей, то не ми се струва, че има специален принос госпожата да изглежда по-добре. Бих го върнал откъдето е паднало, защото провокира поне в мен мисли, които ще се въздържа да назова. Надолу се развива модна ситуация, която изисква дайре и кръшно поклащане на снагата. Скъпа Мегз, няма ли за теб една хубава лилава рокля от тафта или просто едно шанелено костюмче. Среден три.

Мая Савова е имала едно на крУм

Признавам, че имам същото сако като на Крум Савов, но мисля, че той го комбинира по грешен начин. Освен че го е утежнил с дънки – да, има пропорционално тяло - той е вмъкнал в тази визия бежови обувки. Именно този буквализъм ми причинява критичността, която поднасям. Черната риза и червената вратовръзка са добавки, достойни за сърбеж. Таня Боева може да е подходила с добри намерения към рокличката си, но аз я намирам за напълно излишна. Смятам, че тя ще е далеч по-секси в един гащеризон и мога да я уверя, че те са страшно модерни днес в дамския гардероб. Достойна визия за Мая Савова, макар да не мога да установя този цвят брашно за козунаци ли е или пудра захар от кафява захар... Явно Мая винаги има едно на крУМ, с което да ни изненада.

Милена и Нели водят модния парад

Ето, две дами в напълно различни сфери са намерили златната среда да бъдат прилични и забележителни същевременно. Носителката на Голямата награда „Певец на годината 2024“ Нели Рангелова получи своя приз в бляскава черна рокля, подхождаща на силуета и звездността й. Връчващата този приз - топ нотариус Милена Георгиева, също в черно, представи професията си достойно, а личността си - красиво. Величието на тази визия се състоеше в бляскавите обеци на Милена и в токите на обувките. Георгиева е напълно и своевременно уведомена за ходовете на висшата мода, които много често могат да бъдат подвеждащи. Справила се е блестящо. Нели Рангелова - също.