0

П онякога е бяла и добра, понякога изпъстрена със странни шарки. Говоря за роклята, говоря за облеченото от Роси Кирилова, забавно и отдавна творяща собствена си, загадъчна мода. Минала през всички цветове на дъгата, звездата понякога се спира на правилното, друг път го отминава направо боса по асфалта. Днешният й опит ще причисля към приблизително успешните, но с условието, че е тръгнала на плаж. Та, небеса, това си е просто един шал, една кърпа, предоверила се на шивач. Вярно е, че тази подобна на мандала фигура отпред е донякъде естетична, но на мен никак не ми допада за сцена. Освен ако сцената не е на плажа. Прическата е сладка, харесвам блестящите очи на Роси, издаващи, че там има още много живот, надявам се и моден.

Елвис възкръсва чрез Краси Аврамов

Наричан Човека глас, от моя гледна точка Краси не може да бъде наречен обаче Човека вкус. Защото в преследване на оригиналността и разнообразието той допуска базови неточности, като това да избере кое му отива, кое е актуално и кое - не. Аврамов е превърнал чудесната си фигура в модел на нещо, което не препоръчвам дори на Георги Христов - също експериментатор с експерименти, които не харесвам. Модни такива, разбира се. Забелязваш ли, читателю, диспропорциите в този кител, навярно замислен като сако. Тук се боричкат идеи за униформа на портиер в хотел, такава на управител на круизен кораб и донякъде - на личен асистент на Филип Киркоров. Краси е оригинален с изкуството си, не с облеклото си. Поне за мен.

Караиванова, вземете се в ръце

Нова порция бешамелов сос от Стефан Илчев. Той се стича по сакото му, като певецът трябва да знае, че бялото е по принцип много неблагодарен цвят. Особено ако не си притежател на яхта или не си санитар. Бялото освежава, но също така изтъква несъвършенства, които фотографите улавят дори при най-добри намерения. Илчев правилно е закопчал сакото си, което бих нарекъл добър опит в модата. На негово място не бих допуснал такъв кадър да се помести в социалните медии, но, както е известно, понякога нямаме власт над решенията си. До него - Нора Караиванова е поместена в парче плат, което не бих нарекъл рокля. Това е бляскав отрязък от текстил, чието предназначение май е друго. Май е да бъде метнато на някой диван във вечерно, дори нощно шоу и върху него да се размятат крака в чорапогащи и да се говори невъздържано. Нора, вземете се в ръце, моля.

Моден успех за Кристияна в Лондон

Екскитаристът на „Айрън Мейдън“ и други легендарни групи Тони Мур отново не е в добра модна кондиция. Особено, че се намира на благотворителен обяд в Лондон, където колегите му звезди са поставили дълга рокля или костюм. Но Тони си е такъв, иначе как да го разпознаят в елегантното множество. До него е Мис Свят България Кристияна Йорданова. Тя по нашенски е първостепенно стилна, енергична и в отлично настроение. Малката й черна рокля привлича окото, върху нея със стил са разположени атрибутите на отличието й. Чудесни са обувките на Кристияна, придаващи на черното повече живот, те облагородяват понякога странния британски светски пейзаж и са повод за мило внимание. Йорданова се е справила добре, Тони е просто отличен музикант.

Богданска с бюстие като нагръдна елха

В тази снимка има естетически асинхрон, в който Рачков е застанал по блуза за тенис до толкова висока жена. Висока в модно, понякога отношение, висока... във всяко отношение. Аз се наслаждавам на Алекс Богданска, особено на деколтето й. Там има съкровища за мъжките очи, нещо като нагръдна елха, по която има, да кажем - две важни играчки. Бюстието на госпожата е наистина плачевно, такива съм виждал да носят кючекини, а дамата не е такава. Цветът на панталона е прекрасен, но само ако е за автомобил. Толкова много голота мисля не е необходима на екран, ако двамата са се събрали за нещо такова. Да, позналият цвета на ризата на Рачков получава подарък. Честито.