0

Т ова полет над кукувиче гнездо ли е, или нелепо модно приземяване? Червените ръкави на Камелия могат да бъдат наети на работа пред китайски ресторант, като се прибави малко златно, ще станат истински азиатски фенери. Сивата рокля е като страници с комикси, може би по-скоро западащ вестник, който не може да установи шрифта си. Роклята показва три входа около деколтето - дали едното е за едната ръка, другото - за другата, но за какво е третата дупка, това дори гаджето ми не може да предположи. Важното е, както се казва, дупки да има. В прическата пребивава някакъв странен уют, от който може да се възползва ято мухи, жалкото е, че ще полепнат и погинат в лака за коса там. Не е ли достигнал фотошоп за ръцете, те изглеждат няколко тона по-уморени от тургура на лицето.

Михаела Маринова - разпиляна нежност

Служебна победа за Михаела Маринова - носител на приза „Певец на годината“. Понеже не пристигнаха по-достойни снимки за коментар, поставям нея като най-добре облечена тази събота. С определени основания, разбира се, както и чаровното й излъчване. Михаела грее днес с класическа комбинация от розово и бяло, преливащо в слонова кост измежду шарките. Тази ретро визия се лута между осъзнала се нощна актриса и такава, която я чака „Оскар“. Харесвам огромните обеци на Маринова, както и прическата й. Питам се кой й носи чантите с грим, май са доста тежички.

Дара да си купи котленска черга

Седим с гаджето пред тази снимка на Дара и се чудим на една кука ли е плетено нещото, което е облякла, или на две куки. Гаджето пък ми казва аз каква модна кука съм бил, че всичко поставям под съмнение. Ако бях попитал съседката ни в Пазарджик леля Босилка, тя щеше да предположи, че плетката е „бръчкол“- два на лице, едно наопаки. Мисля, че тук-там има и „английски ластик“ - колко ли нощи Дара не е спала пред двете или там колкото куки са били. Резултатът е плачевен, особено с натрапването на плетените цветя. Да, ще опонирате, че някои световни дизайнери лансират това, но какво, ако лансират и котленски черги за палта... Гаджето каза, че имаме няколко на тавана и би пробвал идеята ми.

Маги Сидерова с ботушки за цирка

Как да започна този текст, без да засегна добрите ми познати Маги и Илиян. Макар да казват, че рибата се вмирисва от главата, виждам, че при мадам Сидерова тя се „вмирисва“ от краката. Не в буквалния смисъл, но в тези ботуши тлее един огън, с който трябва да се внимава. Те изглеждат брокатени и май не са за кални и мрачни улици - ще е лесно ли на вечната красавица Маги да пресече мрачна пешеходна пътека или гьол. Формата на полата допуска, че е направена за езда на кон, а цветът - че конят вероятно е цирков. Певецът Илиян прилича по-скоро на евангелистки пастор, отколкото на звезда. Хвани очилата, обръсни брадата, прибави обувките и ги дай на Христо Кидиков, да кажем...

Стефане, грабвай наметалото

Младежо, не ми давай гръб - искам да огледам по-добре това, което си облякъл. Между тесните дънки и огромните обувки се забелязва деликатно глезенче, което се чудя как издържа цялата текстилна тежест. Пищната жилетка на Стефан Илчев го прави да изглежда малко по-грамадански, отколкото съм свикнал да го виждам. Да се носи жилетка, е модерно, но не на всяка цена. Винаги съм се чудил на мъже с раници, особено ако не отиват на работа в мина. Питам се, ако да носиш варел стане модно, в какъв цвят ще си го купи Илчев. Какво е една звезда без бейзболна шапка... В случаи като този мога да препоръчам на талантливия чаровник да си носи шушлеково наметало като във фризьорски салон и да прикрие естетическите щети.