0

- Вероника, Илиян, как се запознахте? Кое ви впечатли един в друг?

Вероника: Запознахме се преди доста години, оказахме се в една компания на кино. След което не сме поддържали контакт. Аз работех в чужбина и се прибрах през 2021 г. Подновихме контакт чрез социални мрежи. Честно казано впечатленията започнаха още от първите изречения, които разменихме в Инстаграм. Доста смело, но още от самото начало обсъждахме каква къщичка ще имаме на плажа.

- От колко време сте заедно?

Вероника: Заедно сме от юни 2021 година.

- Кога разбрахте, че се превръщате в Тик-Ток звезди?

Вероника: Когато за пръв път поискаха да се снимат с нас, разбрахме, че вече сме разпознаваеми.

- На първите български награди на Тик-Ток и вие се сдобихте с една. Очаквахте ли го? Какъв приз точно получихте?

Вероника: Получихме „Тик-Ток мама и татко на 2022 г.“. Не го очаквахме и бяхме доста изненадани.

- Откъде се раждат идеите ви за клиповете ви?

Вероника: Повечето клипове идват от ежедневни ситуации. Просто си казваме: „Ей, от това би станало готино видео за Тик-Ток“. Също така следим и доста други чуждестранни двойки, от които черпим идеи.

- Вероника, кой беше първият човек, на когото споделихте новината, че ще бъдете майка?

Вероника: Първият човек, на когото споделих, беше таткото.

- Илиян, как Рони ви съобщи новината, че ще бъдете баща? Какво е чувството?

Илиян: Една сутрин в 5:00 светна лампата в спалнята и аз си помислих, че Рони отново ме буди, за да ме попита как й стои някоя дреха, но вместо това тя ми съобщи прекрасната новина. Бях много щастлив. След това Рони си легна да спи, а аз естествено не можах.

- Вероника, вие сте имала трудно детство, това мотивира ли ви да бъдете още по-грижовна майка?

Вероника: Да! Със сигурност това, че имах трудно детство, ме мотивира да бъда по-добра майка и най-добрата версия на себе си. Тъй като израснах в дом за деца. Давам цялата си любов на малката Софи и ще се постарая тя да има най-прекрасното детство.

- Бихте ли дала съвет на деца или възрастни, които са минали по подобен път, но все още не могат да се справят с травмите, които са останали в подсъзнанието им?

Вероника: На първо място ми се иска да кажа на тези хора, че не са сами. Мен лично винаги ме е мотивирала мисълта, че най-успешните хора са имали трудно минало и съм си казвала, че ако не се развивам, всички трудности ще са били напразни. Смятам, че ние сами решаваме доколко тези неща ще рефлектират върху нас и развитието ни. Затова моят съвет е - не позволявайте на няколко лоши момента, хора, ситуации да определят вашето бъдеще.

- Казахте, че ви предстои пътуване. Къде? Това първото пътешествие ли ще бъде за дъщеричката ви?

Илиян: Ще пътуваме в Италия за снимки с нашите партньори за детски дрехи и вещи.

Вероника: Да, това ще е първото пътуване на Софи. Подготовката започнахме, като извадихме паспорт на Софи. Притесняваме се как ще реагира на пътуване със самолет, но ще разберем в края на април.

- Обичате ли да пътувате? Коя дестинация мечтаете да посетите?

Вероника: Да! Определено обичаме да пътуваме. Много ни се иска да отидем тримата на някой красив остров.

- Коя част в това да бъдеш родител е най-трудна?

Вероника: Най-трудната част е да позволиш на детето ти да прави крачките към това да е самостоятелно дори когато даденото нещо те плаши.

- Как избрахте името София?

Вероника: Още в началото на връзката ни, когато си говорим за деца, и двамата много харесвахме името София и си бяхме казали, че ако имаме момиченце, ще го кръстим така. Въпреки че през цялата бременност гледахме и обсъждахме и други имена, когато й говорехме, се обръщахме към нея със Софи. Впоследствие ни стана много странно да й кажем по друг начин и си остана София.

- Какво обичате да правите през свободното си време, освен да снимате видеоклипове?

Илиян: Както вече споменахме, обичаме да пътуваме и се надяваме да ни се отдават все повече възможности за това.

- Занимавате ли се с нещо друго освен Тик-Ток?

Вероника: Да, Илиян работи в IT компания вече от почти осем години. Аз освен социални мрежи открих и фирма за козметика, като пуснах моя собствена линия - такава за борба с акнето.

- На повечето дами им харесва идеята да се видят с бяла рокля. Вие мислели ли сте за сватба?

- На този етап не мислим за сватба. Смятаме, че имаме нещо много по-силно от брак, което ни свързва за цял живот, а именно нашата прекрасна дъщеричка.