0

К онтраадмиралът от резерва на ВМС на САШ Тимъти Галодет заяви, че нашата планета е посещавана от извънземни и той е абсолютно убеден в това.

Тимъти лично се е убедил в доказателствата и е горд, че точно Военноморските сили на Щатите са ги разкрили. Вече пенсионираният адмирал обаче не може да разбере защо Пентагонът продължава да крие това и да прави дори невъзможното да опровергава всички доказателства.

2015

Контраадмиралът е бил на действаща служба, когато през 2015 г. лично се е убедил в предоставените му доказателства. Той е гледал запис, направен от пилоти на Военноморските сили, базирани в Сан Диего. По-късно, когато записът се разпространява из мрежата, придобива известност като ГоуФаст (GoFast). На този запис се вижда как самолетите на ВМС снимат НЛО над океана в близост до американския бряг, приличащо на чиния или по-скоро на пумпал. Обектът видимо забелязва самолетите и прави няколко скоростни маневри, каквито нито един земен апарат не е в състояние да извърши. Най-атрактивната е, когато се спуска в близост до океана, а след това скоростно се издига вертикално нагоре. После отпрашва в неизвестна посока и въпреки опитите на самолетите да го стигнат и намерят това така и не се случва.

Видеото ГоуФаст запечатва много бързо летящ в направо невъзможни траектории обект.

 Видеото ГоуФаст запечатва много бързо летящ в направо невъзможни траектории обект.
УИКИПЕДИЯ

В интервю контраадмирал Тимъти Галодет заяви, че е получил по засекретена връзка видеозаписите от този и други случаи, преди те да бъдат разпространени. Той познава лично експертите, които са анализирали ГоуФаст, и те го уверили, че не става въпрос за проблеми с техниката, някакъв бъг или нещо друго, а всичко е напълно автентично. И тяхното заключение е, че става въпрос за напълно непозната и засега невъзможна за изпълнение от човечеството технология. Тоест става реч за извънземни и за нищо друго. Галодет няколко пъти говори пред обществото за различни подкасти, повечето от тях са налични в Ютуб, последният е от преди няколко дена.

Зад кулисите

Контраадмиралът каза: „Ние работим зад кулисите, за да улесним контролираното изпускане на данни за НЛО“. Той отбеляза, че Пентагонът в доклад на Отдела за изследване на всички видове аномалии (AARO) отрича наличието на извънземни технологии на планетата, което според него не е правилно. В същото време контраадмиралът отбелязва: „Правителството все още не знае кои са тези извънземни, откъде идват или от какво имат нужда, какво правят тук. Категорично не са нито руснаци, нито китайци, японци, канадци, мексиканци или която и да е друга нация на човечеството. Но имаме материали и данни, които властите просто не искат да направят публично достояние. А това категорично потвърждава как на нашата пранета има и други, ако не същества, то поне технологии или роботи, дошли от друг свят, от друга и непозната за нас цивилизация.“

Той добави, че тези данни се крият, за да не стигнат до потенциални противници на САЩ - преди всичко до Китай и Русия, но и до съюзниците.

Галодет смята също как наистина част от тази информация трябва да остане поверителна, но това не оправдава скриването на цялата тема и омаскаряването на тези, които говорят открито. Според него хората трябва да знаят, че се предполага как извънземни или същества от друго измерение посещават Земята.

Съвсем наскоро от Пентагона съобщиха, че не са открили доказателства за посещение на Земята от извънземни. Това се посочва в доклад, изготвен от AARO и публикуван в началото на март. Той опроверга предишен доклад на ВМС, в който се потвърждаваше, че специално за ГоуФаст и още няколко видеоматериала става въпрос за НЛО.

Когато Тръмп бе президент, изиска информация по въпроса и разпореди това да стане публично. После Байдън дойде в Белия дом и разсекрети данните около ГоуФаст и другите случаи, заснети от ВМС. А Тимъти Галодет се пенсионира и започна да се занимава с океанология. Но сега Пентагонът отново връща нещата в старото положение, твърдейки, че никога не са снимани извънземни технологии и всичко е оптическа измама, проблеми с техниката, балони и други подобни неща.