0

У чителка и медицинска сестра са само част от записалите се в конкурса „Лейди България“ тази година. Престижната надпревара ще се проведе за 17-а поредна година в средата на март.

Христина Красимирова - Лейди България 2023

 Христина Красимирова - Лейди България 2023

Анита Йонова - инструктор по народни танци

 Анита Йонова - инструктор по народни танци

Кариера

Освен тях желание да участват в състезанието са проявили над 350 момичета на възраст над 18 години. „По тази причина категорично можем да обявим, че това е един от рекордните по брой кастинги, които сме правили за „Лейди България“ последните години“, каза пред „Телеграф“ Меги Савова, собственик на марката. Сред записалите се има още инструкторка по народни танци, майка на три деца, домакиня, студентка по право, танцьорка и еротичен модел. Успешната кариера и професионално развитие е един от основните критерии за участие в конкурса. Идеята е да можем да покажем съвременната млада жена, която е красива и добре поддържана, а в същото време успешна в професионален план, издадоха още от организацията. Желаещите да се включат в надпреварата могат да го направят до края на месец февруари, след което ще бъдат обявени и 12-те финалистки. Те ще се борят за лентата и короната, както и за голямата награда, която тази година е на стойност 5000 лв., уточниха организаторите.

Красота

Миналогодишната победителка Христина Красимирова, която развива успешна кариера на пиар експерт, ще бъде член на журито и ще предаде короната на новата Лейди. Освен нея конкурса ще журират миналогодишни победителки като модела Силвия Теодосиева, журналиста Елизабет Методиева и др.

*Автор: Василена Игнатова