0

Г олемите цветя разчупват скуката в дрехите ни дори и на плажа, а диамантите са в косите, обувките и чорапите.

Еклектиката, която е позната в архитектурата, се пренася в модния свят за по-смелите дами.

Релеф

Големите релефни цветя започват да украсяват всякакъв вид дрехи и ги правят много по-забележими и различни от останалите. Тази декорация се забелязва върху саката, роклите и ризите във всякакъв вид плат. Интересно е, че и много бъдещи булки избират булчинските си рокли с такъв акцент. Освен при дрехите банските костюми също са изключително ефектни с тази придобивка, като най-желаното цвете е розата. Целият бански с по-малка роза в цвят червен или светлорозов ще стои перфектно върху лятното ви тяло. За по-смелите дами има дизайни, на които роклята е в по-неутрален цвят, а розата - искрящо цикламен или жълт.

Ботуши

Една от най-впечатляващата тенденция тази година са диамантите в косата. Разбира се, тази декорация е само за официални вечери или събития. Подходящи са за поставяне на два вида прическа. Първата е за дамите, които обичат да носят спуснати коси. Идеята е само косата да бъде прибрана назад с гел или лак, тип мокра коса. Тук има възможност за леки къдрици по дължината й, но може и да остане права. Другият вариант е конска опашка, високо и много стегнато. Диамантчетата се поставят разпръснато на главата, могат да бъдат и по-големи, и по-малки или и двете. Цветът също може да бъде най-различен според този на косата, но сребърните са подходящи и за блондинки, и за брюнетки.

Освен в прическите диамантите се пренасят на обувките и чорапите. Високите ботуши, които леко се набират, могат да се превърнат в най-забележимата част на аутфита ви, но ако са целите в малки диамантчета. Те се съчетават с къси рокли тип тениска, както и нежни по тялото. Чорапите с диаманти или перли пък се съчетават с хитовите мокасини от 2000-та.