0

П равенето на любов под дъжда може да се превърне в едно доста секси и запомнящо се преживяване.

И понеже се намираме в сезона на летните бури, експертите предлагат да се отдадем поне веднъж на това романтично преживяване.

Крачка

Няма значение колко дълго ще продължи да вали,  използвайте го – съветват познавачите. Шансът да ви хване някой в крачка, докато дъждът се сипе от небето, е минимален, което е само едно от малкото преимущества на секса под открито и влажно небе. Почти като секса под душа, но с нефилтрирана вода и на ръба на криминалното поведение.

iStock

Началото на лятото е един от най-подходящите мигове да се отдадем на интимни преживявания с любимия човек и да не позволяваме пролетната умора да се отрази на сексуалните ни отношения, а тъкмо напротив. Вкарвайки доза адреналин, ще предадете чисто нов привкус на секса с половинката ви. Ако пък правите секс под дъжда с нов партньор, ще остане незабравим момент в еротичната ви история.

Бурите и поройните дъждове например са най-предпочитаното от американците време за секс, сочи проучване. 83% от американските двойки смятат, че сексът е най-хубав, когато вали, независимо дали те са под открито небе или под завивките.

IStock

Най-голяма част от анкетираните обясняват избора си с това, че докато вали, така или иначе няма много неща за правене, поради което това време е станало популярно за еротични преживявания. 40% от анкетираните споделят, че са имали интимни преживявания сред природата по време на обилен дъжд.

Дъждовното време има своето уникално усещане за прохлада и когато слънцето залезе зад облаците и те придобият по-тъмен сив цвят, това предизвиква сексуалните желания на хората.

Не случайно в началото на 2000-те години режисьорите на R&B музикални видеоклипове започват да включват сцени с дъжд в музикалните видеоклипове за любовни песни. Това кара музикалните видеоклипове да представят артистите или пеещи страстно под дъжда, или просто в пози, които предполагат секс с техните любовни интереси.

Три

Ето три страхотни предимства на секса в тези хладни и дъждовни дни. Затопля ви. Преплитането на тялото ви с друго в похотлива страст може много да ви разгрее. Голите тела, плъзгащи се едно срещу друго, са идеалният начин за разгорещяване на страстите.

IStock

Релакс. Дъждовете правят времето приятно и човек се чувства достатъчно спокоен, за да се отдаде на плътските желания. Когато духат меки ветрове и малки капчици дъжд, охлаждащи цялата атмосфера, вероятността е да сте горещи и нетърпеливи да правите секс.

Мокри дрехи. Тяло, покрито с мокри дрехи, се превръща във формула за сексуална възбуда. Кой не обича партньора си напълно мокър и лъхащ на чувственост, без дори да опитва?! Това е гледка, която успокоява сетивата ви, да не говорим, че можете да действате и върху нея.
А когато няма дъжд под ръка, и душът е решение, казват сексолози.

*Автор: Василена Игнатова