0

С айед Имран Абас Накви, известен просто като Имран Абас, проби в развлекателната индустрия с добрия си външен вид и отличните си актьорски умения. Имран спечели милиони сърца с Love and God Are One и продължи да разпространява своя чар с успешните телевизионни сериали Fear the Highest, Somebody Bring the Moon Back to My Dark Evening и Noor Ul Ain.

Приликата му с Таркан е очевидна

 Приликата му с Таркан е очевидна
Instagram

Абас е роден на 15 октомври 1973 г. в Исламабад. Баща му Сайед Зулфикар Хюсеин Накви е арабин, родом от Сирия, и работи като строителен инженер. През 1965 г. се премества в Пакистан със семейството си. Имран първо има намерение да следва стъпките на баща си. Завършва архитектурния факултет на Националния колеж по изкуствата, но след това хвърля поглед на развлекателната индустрия.

Планиране

Имран има голямо семейство - 3 сестри и двама братя. За съжаление преди две години една от сестрите почива от рак и тази загуба наистина сломява актьора. „Животът ми се промени много след това. Спрях да планирам живота си. Твърде кратко е, за да губим време в планиране“, признава Имран.

Instagram

Мнозина го сравняват с турския поп певец Таркан. Имран Абас е изключително хармонична личност. Съчетава в себе си таланта на актьор, певец, продуцент, художник и поет. Той обича да пише поезия, обича да чете книги и понякога споделя стиховете си в Instagram. През ученическите си години работи като художник – рисува и продава скици по поръчка.

Имран влиза в шоубизнеса на 20 години. Той е забелязан от рекламен агент, който му предлага да го превърне в търсен модел. Но първата фотосесия, за която Имран подписва договор, никога не вижда бял свят.

Вампир

Не е много ясно как го постига (отрича да има намеса на пластични и естетични хирурзи), но Имран е същински вампир. Той не старее. Видът му, доста сладникав за някои, му е докарал заслужена слава – в продължение на много години той неизменно попада в класацията "Топ 100 най-красивите мъже в света".

Instagram

Освен в пакистанската телевизия, Имран Абас е работил и в Боливуд. През 2014 г. той играе с Бипаша Басу във филма The Creature и с Pernia Qureshi във филма The Patriot (Jaanisaar, 2015). Предлагат му дори роли в известните боливудски филми "Живот за любов - 2" и "Рам и Лийла", но Имран отказва.

Любов

За кратко е бил женен – съпругата му се казва Алина. За съжаление щастливият период в живота на двойката не продължил дълго и те се развели. Но Имран не е спрял да вярва в любовта, той е голям романтик и идеалист. Родителите му са живели дълъг и щастлив живот заедно и са негов еталон за любов. Имран твърдо вярва, че ще намери сродната си душа.

Въпреки факта, че е напълно утвърден като актьор, той признава, че никога не е търсил слава и затова би искал да работи повече зад камерата като продуцент. Води собствено предаване, в което интервюира популярни актьори. Освен това иска да отвори собствена архитектурна фирма и да обърне повече внимание на пеенето и пътуванията.

„Бързайте да живеете, приятели! И се наслаждавайте на любимите си неща“, призовава всички красавецът Имран.