0

С лед като само преди няколко седмици се покая за връзката си с домашната прислужница, докато беше женен за Мария Шрайвър, Арнолд Шварценегер демонстрира великолепна физическа форма.

75-годишният актьор бе засечен да върти педалите заедно с приятелката си Хедър Милиган, която е негов физиотерапевт от 2013 г. Въпреки значителната разлика във възрастта им (Хедър е на 48), връзката им продължава от години. Така двамата дават пример, че 27 години разлика нямат значение, когато две сърца бият в един ритъм.

Хедър не е толкова известна, колкото е Шварценегер, но още преди да срещне любимия си, тя успя да отвори клиника, специализирана в ортопедична и спортна физиотерапия.

Шварценегер и Милиган сравнително рядко ходят заедно по светски събития и не афишират чувствата си. Те ценят личното пространство и предпочитат да се фокусират един върху друг, като стоят далеч от постоянното медийно внимание. Но фотографите понякога успяват да заснемат двойката заедно, както се случи докато караха велосипеди след тренировка. Може би кариерата на Арнолд в бодибилдинга е приключила, но той все още остава в добра форма. Що се отнася до неговата приятелка, то феновете са възхитени. Русата красавица е с фигура на младо момиче.

Детство

Въпреки че продължава да е на крилете на любовта, Шварценегер не е идеалният баща, за когото всички мечтаят. Преди дни 33-годишната му дъщеря Катрин сподели, че се е чувствала нещастна като дете. Тя била постоянно притеснявана от папараците, които преследвали „Железния Арни“ и семейството му. Даже веднъж, когато я возил на училище, го помолила да я остави на ъгъла, защото я било срам да привличат вниманието на всички. Катрин мечтаела да е „невидима“ и искала да се слее с тълпата, за да е като всички други деца. В тийнейджърските си години обаче Катрин осъзналапредимствата на това, да е дъщеря на звезда. „С напредването на възрастта момчетата от моя клас започнаха да се интересуват много повече от баща ми. Това беше времето, когато си помислих: „Добре се, не е чак толкова лошо за мен“, цитира Mirror звездната щерка.

Бащинство

Сега Катрин е омъжена за 44-годишния холивудски актьор Крис Прат. Тя и съпругът й поддържат добри отношения с Арнолд. От брака си с Мария Шрайвър Шварценегер има още три деца - 31-годишната Кристина, 29-годишният Патрик и 25-годишният Кристофър.

Освен това актьорът призна, че е баща на 25-годишния Джоузеф, който е роден от него от домашната прислужница Милдред Баена, с която дълго време е изневерявал на бившата си съпруга под носа й. Въпреки че се покая публично, Шварценегер купи на някогашната си любовница просторна къща, а със сина му тренират в една и съща фитнесзала. Шварценегер казва, че не иска Джоузеф да се чувства като нежелано дете и уверява, че го обича, както и останалите си деца. „Той израсна като фантастичен мъж и всеки ден ме кара да се чувствам горд“, казва бившият губернатор на Калифорния за извънбрачния си син.