0

Т ри нови приложения ще откриете в любимия ви вестник „Телеграф“.

„Ум-Бум“ ще забавлява цялото семейство с кръстословици, судоку, разлики и много игри за децата. Вече стартирахме във вторник с 16 страници подарък към вестника. В тях ще намерите много разновидности на любимите игри за малки и големи – пъзели, лабиринти, анаграми, разбий шифъра, американска кръстословица и главоблъсканици.

Приложението „Чудеса и вяра“ пък порасна в сряда. То ще бъде вече на голям формат и в обновени 12 страници. В него ще намерите ексклузивно голяма чудотворна икона, която ще може да поставите на видно място в дома си. Ще продължим да ви запознаваме с истории на изцелени чрез вярата хора, ще разказваме за тайни аязма и храмове, извори, манастири, светци и пророци.

Уникалното ново приложение на „Телеграф“ - „Маг Зодиак“ ще ви разкрие всички тайни на астрологията и нумерологията. То стартира в събота със 16 страници. Любителите на езотериката и магичното ще открият в тях прогноза за всяка зодия, какво вещаят картите Таро, тълкуване на сънища, разваляне на магии, скъпоценни камъни според датата на раждане и интересни интервюта по темите.